Τζώρτζης Μονογυιός: Το τελευταίο αντίο του είπαν στην Μύκονο συγγενείς & φίλοι - Συντετριμμένη η οικογένειά του ( βίντεο)

Δεν παρευρέθηκε στην κηδεία η σύζυγός του...

Στη Μύκονο κηδεύτηκε σήμερα ο Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος σε ηλικία 45 ετών έφυγε τραγικά από τη ζωή, στο φρικτό τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα.

Εφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι στο νησί της Μυκόνο και στις 14:00 τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η σορός του 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού έφθασε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, σήμερα το πρωί, με το πλοίο της γραμμής. Συνόδευσαν τη σορό του η μητέρα του, ο πατέρας του και η αδελφή του, Κατερίνα Μονογυιού, φανερά συντετριμμένοι.

Δείτε επίσης: Κηδεία Τζώρτζη Μονογυιού: Αυτή την ώρα Στη Μύκονο η κηδεία του - Με το κοστούμι του γάμου του θα ταφεί (βίντεο)

Στην κηδεία παρέστη και ο πρώην υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

 

 

 

 

Με το κοστούμι του γάμου του έγινε η ταφή του

Μία επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνου, στη μνήμη του εκλιπόντος να γίνει δωρεά στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής "Πρωινό", ο Τζώρτζης Μονογυιός κηδεύτηκε φορώντας τα ρούχα που φορούσε και την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής του, την ημέρα του πολιτικού του γάμου με την Αθηνά Κοντοπάνου.

 

 

 

 

Απούσα η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού -Δεν γνωρίζει ακόμη ότι πέθανε

Η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού νοσηλεύεται σε κλινική, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της, αλλά βαριά τραυματισμένη. Τα τραύματά της δεν της επιτρέπουν να παραστεί στην κηδεία του συζύγου της, ενώ το τραγικό είναι ότι η ίδια δεν γνωρίζει ότι ο σύζυγός της έχει φύγει από τη ζωή.

Η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού τραγική φιγούρα στην κηδεία

Η βουλευτής της ΝΔ βρήκε το κουράγιο, αυτές τις τραγικές στιγμές για την οικογένειά της, στην κηδεία του αγαπημένου της αδελφού να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση.

Μάλιστα, για τους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στη Μύκονο, προνόησε και τους ετοίμασε τραπέζι.

Ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Γιώργο και τον Ανέστη, τους φίλους του αδερφού της, «που ήταν αυτοί οι άνθρωποι που απεγκλώβισαν την Αθηνά και έβγαλαν και τον αδερφό μου να κοιμάται», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Τζώρτζης απλά έφυγε, απλά πήγε σε μια άλλη διάσταση. Το σώμα του είναι εδώ, η ψυχή του είναι κοντά στον Χριστό», είπε στους δημοσιογράφους, και κατέληξε: «Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε τη στιγμή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ