Πριγκίπισσες Ευγενία & Μπεατρίς: Περιμένουν με κομμένη την ανάσα την ετυμηγορία για τον πολύ άτακτο πατέρα τους, Πρίγκιπα Άντριου - Τον περιμένει & οικονομική καταστροφή

Σφίγγει ο κλοιός για τον Πρίγκιπα Άντριου....

Σε δύσκολη θέση έχει έρθει η Βασίλισσα Ελισάβετ αλλά και το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, αφού ο πρίγκιπας Άντριου, ο δευτερότοκος γιος της, αποποιήθηκε τους στρατιωτικούς τίτλους του και παραιτήθηκε από όλες τις βασιλικές πατρωνίες του.

 

Η ανακοίνωση ήρθε από το ίδιο το Παλάτι,  μία ημέρα αφότου η αμερικανική δικαιοσύνη απέρριψε το αίτημά του να θέσει στο αρχείο την υπόθεση μιας γυναίκας που τον κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση.

«Με τη σύμφωνη γνώμη και την έγκριση της βασίλισσας» οι τίτλοι και οι πατρωνίες του Δούκα της Υόρκης επέστρεψαν σε εκείνην. Ο Άντριου «θα συνεχίσει να μην ασκεί δημόσια καθήκοντα και θα υπερασπιστεί τον εαυτό του σε αυτήν την υπόθεση ως ιδιώτης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

 

 

Αυτή η σημείωση αφήνει να εννοηθεί ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δεν θα πληρώσει τα νομικά έξοδα και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Ο πρίγκιπας Άντριου έχει επανειλημμένα αρνηθεί τους ισχυρισμούς της και οι δικηγόροι του χαρακτήρισαν την υπόθεση "αβάσιμη".

Μια βασιλική πηγή είπε ότι ο Άντριου δεν θα χρησιμοποιεί στο εξής τον τίτλο της «Βασιλικής Υψηλότητας» και ότι οι άλλοι ρόλοι του θα ανατεθούν στα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναφέρει η ιστοσελίδα The Guardian.

Η πρόταση απόρριψης της αγωγής συνοψίστηκε σε απόφαση 46 σελίδων από τον ομοσπονδιακό δικαστή του Μανχάταν Λιούις Κάπλαν. 

Ο δεύτερος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ δήλωσε το 2019 σε συνέντευξή του στην εκπομπή BBC Newsnight ότι δεν θυμόταν να έχει συναντηθεί ποτέ με την Βιρτζίνια Τζιούφρε και ότι ο ισχυρισμός της για σεξουαλική σχέση «δεν συνέβη ποτέ». 

Φωτό από ΑΠΕ/EPA

Ο πρίγκιπας & το σκάνδαλο Έπσταιν

Nα σημειώσουμε πως ο  Δούκας παραιτήθηκε από τα δημόσια καθήκοντά του τον Νοέμβριο του 2019 λόγω της φιλίας του με τον παιδόφιλο Τζέφρι Έπσταϊν, στον απόηχο της καταστροφικής συνέντευξης στο Newsnight που ήλπιζε ότι θα καθάριζε το όνομά του.

Ο ίδιος αρνείται τα όσα του καταλογίζει η Βιρτζίνια  Γκιουφρέ και έχει προχωρήσει με την σειρά του επίσης σε μηνύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Βιρτζίνια υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν, και ότι αναγκάστηκε να κάνει σεξ τρεις φορές με το μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στο σπίτι της φίλης του, Γκισλέιν Μάξγουελ στο Λονδίνο, στη Νέα Υόρκη και στην κατοικία του Έπσταϊν στις Παρθένες Νήσους.

Σημειώνεται ότι η Βρετανή άλλοτε κοσμική Γκιλέιν Μάξγουελ κρίθηκε ένοχη την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου από σώμα ενόρκων δικαστηρίου της Νέας Υόρκης για σειρά εγκλημάτων σεξουαλικής φύσης, κυρίως για τη σωματεμπορία ανηλίκων κοριτσιών προς όφελος του θανόντα χρηματομεσίτη Τζέφρι Έπστιν.

UN PHOTO via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καταρρακωμένες η Ευγενία και η Μπεατρίς

Την ίδια ώρα και με όλα αυτά που συμβαίνουν οι Πριγκίπισσες Ευγενία και Μπεατρίς, κόρες του Πρίγκιπα Άντριου, λέγεται ότι είναι καταρρρακωμένες 

Ο Royal Expert Richard Fitzwilliams, δήλωσε ότι μια προγραμματισμένη αύξηση στις βασιλικές εμφανίσεις τους θα μπορούσε τώρα να αναβληθεί μετά την αφαίρεση των στρατιωτικών και βασιλικών τίτλων του Δούκα της Υόρκης σύμφωνα με το ok.co.uk

Οι φόβοι για οικονομική καταστροφή

Μετά το σκάνδαλο ο Πρίγκιπας Άντριου φοβάται την οικονομική του καταστροφή. 

"Μέχρι πρόσφατα, φαίνεται ότι η κατάσταση και οι συνέπειες που αντιμετωπίζει δεν τον είχαν τρομοκρατήσει", δήλωσε μια πηγή σύμφωνα με το pagesix

"Τώρα οι λογαριασμοί τρέχουν  και φοβάται την της οικονομική καταστροφή του''.

"Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταστραφεί εντελώς''. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ