Τάμτα & Πάρις Κασιδόκωστας βόλτα στη Γλυφάδα με σπορ outfits - Το stylish ζευγάρι σε χαλαρές, χειμωνιάτικες στιγμές (φωτό)

Απόλαυσαν την βόλτα τους

Αν ένα ζευγάρι μπορεί να χαρακτηριστεί στυλάτο τότε σίγουρα αυτό είναι ο Πάρις Κασιδόκωστας και η αγαπημένη του Τάμτα, που απόλαυσαν την βόλτα τους στη Γλυφάδα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο φακός του NDP αποθανάτισε την τραγουδίστρια - fashion icon, μαζί με τον γιο της Μαριάννα Λάτση να περπατούν μαζί στο κρύο. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η Τάμτα είχε φορέσει ένα λευκό μπουφάν με φούξιαμ γκρι και μαύρες γραμμές, ενώ ο καλός της ένα κόκκινο.

Και οι δύο ήταν ντυμένοι σε αθλητικό στυλ, με την τραγουδίστρια να επιλέγει μια άνετη φόρμα σε ανοιχτό πράσινο χρώμα και ένα λιλά σκουφί.Ο Κασιδόκωστας είχε φορέσει μια μαύρη φόρμα συνδυασμένη με κίτρινα αθλητικά παπούτσια.

Το ζευγάρι είναι μαζί ήδη τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ η Τάμτα είχε πει πριν κάποιους μήνες στο The 2night show, για την σχέση της ότι:

«Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου, Γρηγόρη, να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση».

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ