Η Paulina Porizkova ποζάρει ολόγυμνη στα 56 της & μιλά για τους άνδρες και το φλερτ - «τώρα πια είμαι αόρατη» (φωτό)

Η άλλοτε μούσα της Estée Lauder μίλησε για την ηλικία και το φλέρτ

Η Paulina Porizkova, topmodel και άλλοτε μούσα της Estée Lauder, είναι από τις γυναίκες που «αγκαλιάζουν» την ηλικία και την φυσική ομορφιά τους.

Στα 56 της πόζαρε γυμνή στο εξώφυλλο του «The Times Magazine» με την ίδια να λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της ότι «τώρα (σ.σ λόγω ηλικίας) είμαι αόρατη» για τους άντρες.

Μιλώντας στην Jill Greenberg είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα πια είμαι τελείως αόρατη. Μπαίνω σε ένα πάρτι, προσπαθώ να φλερτάρω με άνδρες και εκείνοι θα απομακρυνθούν αμέσως, στα μισά της κουβέντας μας, για να κυνηγήσουν μια γυναίκα τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη μου. Είμαι ελεύθερη, έχω βάλει τα καλά μου, έχω κάνει την προσπάθεια μου, αλλά τίποτα».

 

 

 

 

Ακόμα πρόσθεσε στη συνέντευξή της: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν τόσο σοκαριστικό μια 50χρονη γυναίκα που ποζάρει με το ίδιο μπικίνι που φόραγε και πριν από 30 χρόνια και ακόμη της κάνει.

Είναι εντάξει δηλαδή το να γλυκοκοιτάζει κανείς κάποια που θα μπορούσε να είναι κόρη του, αλλά όχι ώριμες γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και είναι πιθανότατα καλύτερες στο sex;».

Η Porizkova αναρτά συχνά φωτογραφίες  στις οποίες μας δείχνει το σώμα της, αλλά και μέσα από τις οποίες επιδιώκει να παροτρύνει τις γυναίκες να αγαπήσουν το δικό τους.

 

 

 

 

 

 

Σημειώνεται ότι το μοντέλο από το 1989–2019 ήταν παντρεμένο με τον μουσικό και παραγωγό Ric Ocasek, (έφυγε από την ζωή το 2019). Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο σήμερα Oliver Orion και τον 27χρονο Jonathan Raven.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ