Brooklyn Beckham & Nicola ετοιμάζουν τον γάμο τους: Το νυφικό που σχεδιάζει η κόρη του δισεκατομμυριούχου Nelson Peltz (φωτό)

Ο γάμος τους θα σηματοδητήσει την ένωση δύο ισχυρών οικογενειών

Τα «η γυναίκα μου» και «για πάντα η αγάπη μου» που ανταλλάσσουν στα social media o Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz είχαν κάνει πολλούς χρήστες του διαδικτύου να λένε ότι έχουν παντρευτεί ήδη στα κρυφά, ωστόσο μια ανάρτηση στο Instagram μάλλον αποκαλύπτει ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι προετοιμασίες του γάμου τους.

Ο μεγαλύτερος γιος της Victoria και του David Beckham έκανε γνωστό τον αρραβώνα του με την 26χρονη Αμερικανίδα ηθοποιό τον Ιούλιο του 2020 και το νεαρό ζευγάρι αναμενόταν να παντρευτεί πέρυσι. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Ωστόσο εξειατίας της πανδημίας δεν τα κατάφεραν με τον Brooklyn να λέει μάλιστα χαρακτηριστικά πριν λίγο καιρό στο Hello ότι «είμαστε αρραβωνιασμένοι εδώ και ένα χρόνο και αν δεν ήταν ο Covid θα θέλαμε να είχαμε ήδη παντρευτεί». «Παντρεύομαι την καλύτερή μου φίλη... λοιπόν, έχουμε τη δική μας μικρή φούσκα μαζί τώρα και είναι πολύ ωραίο» είχε προσθέσει ο 22χρονος.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φαίνεται ωστόσο ότι οι καμπάνες θα ηχήσουν σύντομα, αφού μέσα από τα stories της στο Instagram η 26χρονη κόρη του δισεκατομμυριούχου Αμερικανού επιχειρηματία Nelson Peltz. μοιράστηκε στιγμιότυπα απο λαχταριστά γλυκά συμπεριελαμβανομένου και ενός red velvet cake.

Photo: Instagram - nicolaannepeltz

«Στο δρόμο για γευσιγνωσίες κέικ @brooklynbeckham.» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε η νεαρή ηθοποιός αφήνοντας έτσι την υπόνοια ότι εκείνη και ο αγαπημένος της δοκιμάζουν τα γλυκά για τον γάμο τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz)

Ο Brooklyn που έχει δουλέψει ως φωτογράφος και μοντέλο το έχει ρήξει τώρα στην μαγειρική ξεκινώντας μια σειρά βίντεο στο Instagram με τίτλο #cookinwithbrooklyn. Έτσι μάλλον θα προσέξουν πολύ τα πιάτα που θα προσφέρουν στους καλεσμένους τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

Την ίδια ώρα ευχόμενος για το νέο έτος ο 22χρονος Brooklyn, πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε στο Instagram κοινές τους φωτογραφίες τις οποίες συνόδευσε με την φράση. «Εδώ είμαστε 2022 x εγώ και η γυναίκα μου ερχόμαστε για εσάς xx».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Η ηθοποιός συνεργάζεται με τον Pierpaolo Piccioli του Valentino για να δημιουργήσει το νυφικό της και σύμφωνα με το Hello είχε αποκαλύψει ότι έχει πάει δύο φορές στη Ρώμη για να επιλέξει κάθε λεπτομέρεια του φορέματός της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? (@nicolaannepeltz)

Μιλώντας στο CR Fashion Handbook, η Nicola είχε μιλήσει τον Νοέμβριο για τη διαδικασίακαι είχε αποκαλύψει επίσης τον ιδιαίτερο ρόλο που θα παίξει ο αδερφός της Brad στον γάμο της, δίνοντάς του τον τίτλο του "Man of Honour".

«Την πρώτη φορά που πήγα στη Ρώμη, έφερα τη μαμά μου και τον αδερφό μου ο οποίος είναι στην πραγματικότητα ο επίτιμος καλεσμένος μου, και μετά τον Λέσλι Φρέμαρ ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου σε ολόκληρο τον κόσμο. Είναι πραγματικά υπέροχο» είχε πει, ωστόσο η ηθοποιός δεν έχει δώσει ακόμη λεπτομέρειες για το στυλ νυφικού που έχει επιλέξει

«Δεν έχω σκεφτεί ένα συγκεκριμένο φόρεμα με το οποίο θέλω να παντρευτώ. Επομένως, το να το βρω μαζί με τον Valentino ήταν πραγματικά εκπληκτικό» είχε προσθέσει.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynbeckham

 

Σύμφωνα με το Tatler οι φήμες θέλουν τον γάμο του ζευγαριού να είναι υπερπαραγωγή αφού θα σηματοδοτήσει την ένωση μιας από τις πιο διάσημες οικογένειες του Ηνωμένου Βασιλείου με μια ισχυρή -και εξαιρετικά πλούσια - οικογένεια από ΗΠΑ (ο πατέρας της Nicola, Nelson, έχει εκτιμώμενη καθαρή περιουσία 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων). 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @broonic_

 

 

 

 

 

Παλιότερα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Brooklyn και ο Nicola σκόπευαν να ξοδέψουν  4 εκατομμύρια λίρες σε δύο τελετές, μία στις ΗΠΑ (πιθανότατα στη Φλόριντα, όπου οι Peltz έχουν ένα σπίτι στο Palm Beach) και μία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ