Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η τελευταία μέρα του 2021 βρίσκει τη Σελήνη στον πιο αισιόδοξο Τοξότη και μας καλεί να προσπαθήσουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Και να που φτάσαμε στο τέλος κι αυτής της χρονιάς που μας ζόρισε με ποικίλους τρόπους και έφτασε πολλούς στα όρια τους.

Εύχομαι η καινούρια να φέρει περισσότερη γαλήνη στις ψυχές μας και να μην είναι τόσο οδυνηρή και γεμάτη απώλειες. Η τελευταία μέρα του 2021 βρίσκει τη Σελήνη στον πιο αισιόδοξο Τοξότη και μας καλεί να προσπαθήσουμε να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων χωρίς να στεκόμαστε στις λεπτομέρειες. 

ΚΡΙΟΣ

Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Άρη στον Τοξότη στον 9ο οίκο σας των ταξιδιών, της περιπέτειας, της αισιοδοξίας, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να περάσετε τη μέρα όπως θα θέλατε. Μακάρι να ταξιδεύετε ή να είστε ήδη σε έναν αγαπημένο σας προορισμό, διότι αυτό θα ανεβάσει τη διάθεση σας ακόμη περισσότερο. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Άρη από τον Τοξότη μάλλον παραπέμπει σε ένα πιο ήσυχο Πρωτοχρονιάτικο βράδυ, με τον πολύ στενό σας κύκλο και όσους αγαπάτε πιο πολύ να σας συντροφεύουν. Όμως πάνω απ’ όλα φαίνεται ότι απόψε το πιο σημαντικό για σας είναι να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη μέσα στον τομέα των σχέσεων σε όλη τη διάρκεια της μέρας, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι αν μη τι άλλο μια πολυάσχολη μέρα για σας γεμάτη υποχρεώσεις από τη μια και προετοιμασίες για το μαγικό βράδυ της έλευσης του νέου χρόνου. Με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη φαίνεται ότι θα έχετε αρκετές προσκλήσεις για να περάσετε το ρεβεγιόν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κι είναι στο χέρι σας να επιλέξετε αυτό που θα σας κάνει περισσότερο κλικ.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ