Σαρώνει το «Spider-Man»: Η πρώτη ταινία που ξεπερνά φέτος το 1 δισ δολ στα παγκόσμια box office - έσπασε τα ταμεία σε 12 μέρες

Η τελευταία ταινία που έφτασε στο σημείο αυτό ήταν το «Star Wars: The Rise of Skywalker» το 2019

Συνεχίζει να σαρώνει η νέα ταινία του Spider-Man: No Way Home, που ξεπέρασε το όριο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στα παγκόσμια box office την Κυριακή - λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του στους κινηματογράφους!

Είναι η πρώτη φορά που μια ταινία έφτασε, από το 2019, στο ορόσημο κερδίζοντας 1,05 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μέχρι στιγμής. Η τελευταία ταινία που έφτασε στο σημείο αυτό ήταν το «Star Wars: The Rise of Skywalker» τον Δεκέμβριο του 2019.

Όπως ανακοίνωσε η Sony, το «No Way Home» είναι πλέον η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις της χρονιάς παγκοσμίως.

«Αυτό που αντιπροσωπεύει είναι αρκετά συγκλονιστικό», δήλωσε στο CNN Business ο Paul Dergarabedian, ανώτερος αναλυτής μέσων ενημέρωσης στην Comscore (SCOR). «Αυτοί οι αριθμοί θα ήταν πολύ εντυπωσιακοί στην εποχή πριν από την πανδημία, αλλά για το “Spider-Man: No Way Home” να κάνει ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε αυτή την αγορά είναι πραγματικά δύσκολο να το φανταστεί κανείς».

Υπενθυμίζεται ότι η ταινία σημείωσε ρεκόρ το πρώτο σαββατοκύριακο προβολής της στη Βόρεια Αμερική με 260 εκατομμύρια δολάρια εισιτήρια. Ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη πρεμιέρα όλων των εποχών!

Η ταινία γυρίστηκε από τη Sony και τα Marvel Studios της Disney και έκτοτε έχει γίνει η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις της ερταιρείας  όλων των εποχών, στα box office των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η Sony Pictures Entertainment την Κυριακή.

Στην τρίτη ταινία της σειράς πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Tom Holland ως ο υπερήρωας που μάχεται κακούς στο πολυσύμπαν της Marvel. Στο πλευρό του πρωταγωνιστεί και η Zendaya η οποία πάζει την Mary Jane Watson.

Φωτογραφίες: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι μόνες άλλες ταινίες που έφτασαν στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια πιο γρήγορα ήταν οι "Avengers: Endgame" (2019) και "Avengers: Infinity War" (2018) της Marvel, οι οποίες έφτασαν το ορόσημο σε 5 και 11 ημέρες, αντίστοιχα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ