Ben Affleck μαζέψου! «Το έριξα στο ποτό και φταίει η πρώην γυναίκα μου Jennifer Garner» - τον «παρέλαβε» το Twitter (φωτό)

Τα σχόλια πολλά και όχι καλά...

Την αντίδραση των θαυμαστών των και των χρηστών του Twitter προκάλεσαν τα όσα είπε για τον γάμο του με την  Jennifer Garner, ο Ben Affleck ο οποίος «κατηγόρησε» την πρώην σύζυγό του για τον αλκοολισμό του ισχυριζόμενος ότι ήταν απόρροια του ότι ένιωθε «παγιδευμένος».

Σημειώνεται ότι ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης για αλκοολισμό το 2018. Χώρισε επίσημα με την Garner, μετά από δέκα χρόνια γάμου, το 2015, ενώ έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, την 16χρονη Violet, τον 9χρονο Samuel και την 12χρονη Seraphina Rose Elizabeth.

Μιλώντας στο The Howard Stern Show ο Affleck είπε μεταξύ άλλων ότι «μάλλον θα έπινε ακόμα» αν δεν χώριζε από την 49χρονη ηθοποιό.

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όσα είπε ο Ben Affleck για τον γάμο του με την Jennifer Garner

«Ένας λόγος του γιατί άρχισα να πίνω ήταν επειδή ένιωθα παγιδευμένος. Έλεγα: ‘Δεν μπορώ να ξεφύγω εξαιτίας των παιδιών μου, αλλά δεν είμαι χαρούμενος, τι να κάνω;' Και αυτό που έκανα ήταν να πίνω ένα μπουκάλι ουίσκι και να αποκοιμιέμαι στον καναπέ, κάτι που αποδείχθηκε πως δεν ήταν η λύση. Τελικά προσπαθήσαμε, και προσπαθήσαμε επειδή είχαμε παιδιά, αλλά και οι δύο νιώθαμε πως δεν θέλαμε να είναι αυτό το μοντέλο του γάμου που θα έβλεπαν τα παιδιά μας».

Photo: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και πρόσθεσε ακόμα: «Η αλήθεια είναι πως πήραμε το χρόνο μας, πήραμε την απόφασή μας και χωρίσαμε. Είχαμε έναν γάμο που δεν λειτούργησε. Προσπαθήσαμε γιατί είχαμε παιδιά. Δεν θέλαμε να είναι το πρότυπο γάμου για τα παιδιά. Κάναμε το καλύτερο δυνατό. Ήξερα ότι ήταν καλή μαμά και ήλπιζα πως ήξερε ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Έπρεπε να αποτοξινωθώ και το αναγνωρίζω».

Όσον αφορά τον αλκοολισμό του παραδέχτηκε ότι κατάλαβε πως είχε πέσει πια πολύ χαμηλά ότι είδε τον τρόπο που τον κοιτούσαν τα παιδιά του: «Η θεραπεία για τον εθισμό είναι να υποφέρεις. Υποφέρεις αρκετά προτού κάτι μέσα σου, σου φωνάξει: ‘Φτάνει πια’».

Για την σχέση του με την Jennifer Lopez

Ο Ben Affleck έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο της πρώην αρραβωνιαστικίας του Jlo (είχαν χωρίσει το 2004) με τον ίδιο να απαντά στο εάν είχε αμφιβολίες για την επανασύνδεσή τους: «Σίγουρα μου πέρασε από το μυαλό. Η ευθύνη απέναντι στα παιδιά μου είναι το πρώτο πράγμα στο μυαλό μου. Δε θέλω να κάνω κάτι που μπορεί να είναι οδυνηρό ή καταστροφικό γι’ αυτά».

Φωτογραφίες: ANSA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Και το Twitter... «παρέλαβε» τον Ben Affleck για τα όσα είπε για την πρώην γυναίκα του και το αλκοόλ

«Κατηγορείς την πρώην γυναίκα σου που έπινες; Ήσουν μεθυσμένος πριν την παντρευτείς!». έγραψε στο Twitter ένας χρήστης, με αρκετούς άλλους να του ζητούν, σύμφωνα με την Daily Mail, να αναλάβει την «ευθύνη» για τις πράξεις του.

«@BenAffleck φαίνεται σαν να κατηγορείς την πρώην γυναίκα σου για το ποτό» έγραψε κάποιος άλλος ενώ σε άλλο σχόλιο του λένε «είσαι μ@@κας. Ακόμα και αν δεν ήσουν χαρούμενος στον γάμο γιατί να σύρεις την πρώην γυναίκα σου στην λάσπη και να την κατηγορήσεις έμμεσα για τις δικές σου αυτοκαταστροφικές επιλογές».

«Ο Ben Affleck εππιβεβαιώνει ότι.... είναι ακόμα ο χειρότερος» θα γράψει ένας άλλος χρήστης με έναν ακόμα να αναφέρει: «Μην κατηγορείτε την πρώην σύζυγό σας για τα προβλήματά σας».

«Ο Ben Affleck κατηγορεί την Jennifer Garner κια για αυτό το τατουάζ στην πλάτη του» διαβάζουμε σε άλλο tweet.

Δεν ήταν πάλι και λίγοι εκείνοι που σχολίσαν ότι όταν ο Affleck είχε μπει σε κέντρο αποτοξίνωσης ήταν η πρώην γυναίκα του εκείνη που στάθηκε δίπλα του και τον βοήθησε πηγαίνοντάς τον μάλιστα με το αυτοκίνητό της στην κλινική.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ