Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση για επαγγελματικά ή οικονομικά και να έχει καλό αποτέλεσμα, επιλέξτε τις μεσημεριανές ώρες.

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα; 

Η Σελήνη βγαίνει σε φάση κενής πορείας στον Κριό τα ξημερώματα της Τρίτης από τις 04:52 μέχρι τις 10:11 το πρωί που θα περάσει στον Ταύρο. Από τη νέα της θέση στον Ταύρο, ο πρώτος πλανήτης που θα συναντήσει είναι σε ευνοϊκή όψη τριγώνου είναι ο Ερμής στον Αιγόκερω. 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπημένοι μου Κριοί θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Καλώς ή κακώς θα είστε επιρρεπείς σε έξοδα. Πριν λοιπόν γεμίσετε το «καλάθι» των αγορών ή βγείτε στα μαγαζιά, κάντε πρώτα έναν καλό έλεγχο στα οικονομικά σας για να μην υποφέρετε μετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες και προτεραιότητες. Μάλιστα θα πρότεινα αν έχετε κάποιες πιεστικές συζητήσεις ή δουλειές να μην τις αναβάλλετε για αργότερα μέσα στον μήνα και σίγουρα όχι μετά τις 20/12. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Ταύρο, αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστική ως επιρροή. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ