Η Mrs Hilfiger Dee Ocleppo με υπέροχη τουαλέτα & τις φούξια γόβες των γιορτών - βελούδινες με φιόγκο (φωτό)

Συνδυάζουν δύο από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν

Η σύζυγος του Tommy HilfigerDee Ocleppo ποζάρει με μια απίθανη φούξια τουαλέτα και μας παρουσιάζει τις γόβες των φετινών γιορτών!

«Παίρνω μια βαθιά ανάσα πριν τις γιορτές και κρατάω τις αγαπημένες μου βελούδινες γόβες με φιόγκο @deeocleppo… το τέλειο παπούτσι για την γκαρνταρόμπα των γιορτών» γράφει στο post της η Αμερικανίδα σχεδιάστρια μόδας και επιχειρηματίας.

Στην εικόνα την βλέπουμε να κρατάει στο χέρι το υπέροχο αυτό φούξια ζευγάρι που συνδυάζει δύο από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, τους φιόγκους και το βελούδο.

Photo: Instagram - @tatijanashoan 

Η Dee Ocleppo υπήρξε στο παρελθόν μοντέλο ωστόσο στη συνέχεια ασχολήθηκε με τα οικονομικά και έγινε commodities broker. Τα τελευταία χρόνια, η Ocleppo Hilfiger έχει γίνει περισσότερο γνωστή ως η επικεφαλής σχεδιάστρια της ομώνυμης εταιρείας πολυτελών αξεσουάρ Dee Ocleppo, της οποίας δημιουργία είναι και οι φανταστικές αυτές βελούδινες γόβες.

Από το 2008 είναι πεντρεμένη με τον Αμερικάνο σχεδιαστή μόδας Tommy Hilfiger ενώ ο πρώτος της γάμος ήταν με τον πρώην Ιταλό τενίστα Gianni Ocleppo, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά τον 24χρονο Julian Ocleppo, ο οποίος είναι επαγγελματίας τενίστας και μοντέλο και τον 27χρονο σήμερα Alex.

Από τον γάμο της με τον Tommy Hilfiger έχει αποκτήσει τον 12χρονο Sebastian Thomas Hilfiger.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ