Ινδή η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου - 21 ετών η Μις Υφήλιος 2021 (φωτό & βίντεο)

Η νεαρή καλλονή είναι ηθοποιός και μοντέλο

Την Κυριακή, η Μις Ινδία Harnaaz Sandhu αναδείχθηκε η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο κερδίζοντας τον τίτλο της «Μις Υφήλιος 2021».

Η 21χρονη Ινδή κατάφερε να κερδίζει τις 79 καλλονές που διαγωνίστηκαν και να φορέσει το πολυπόθητο στέμμα το οποίο και έλαβε από την, Miss Universe 2020 Andrea Meza.

 

Την δεύτερη θέση κέρδισε η Miss Paraguay Nadia Ferreira και την τρίτη η Miss South Africa Lalela Mswane.

Ο 70ος διαγωνισμός ομορφίας φέτος έγινε στο Eilat του Ισραήλ και δυστυχώς η εκπρόσωπος της Ελλάδας Σοφία Αραπογιάννη δεν κατάφερε να μπει στο top 16. Την παρουσίαση ανέλαβε ο Steve Harvey, ενώ οι κοπέλες εμφανίστηκαν με μαγιό και βραδινές τουαλέτες, ενώ παράλληλα μίλησαν στην κριτική επιτροπή.

Το who is who της Harnaaz Sandhu

Υποστηρικτής της ενδυνάμωσης των γυναικών η 21χρονη είναι ηθοποιός και μοντέλο, ενώ αντλεί έμπνευση από την επίσης Ινδή διάσημη ηθοποιό Priyanka Chopra.

 

 

Στον ελεύθερο χρόνο της, της αρέσει η γιόγκα, ο χορός, η μαγειρική, η ιππασία και το σκάκι. Έχει ύψος 1,76 μ. και είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία του διαγωνισμού.

Στις πρώτες της δηλώσεις η καλλονή από την Ινδία είπε πως ότι καταφέρνει το κάνει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και τις δικές της δυνάμεις. Μάλιστα προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μην ασχολείται με ασήμαντα πράγματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ