Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Οι όψεις της εβδομάδας εντείνουν τις τάσεις φυγής σε όλους, τη νοσταλγία για άλλες εποχές

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθύς σήμερα σε συνδυασμό με τις Ποσειδώνιες όψεις αυτής της εβδομάδας εντείνουν τις τάσεις φυγής σε όλους, τη νοσταλγία για άλλες εποχές που περιμέναμε με χαρά να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα ενδεχομένως κάνοντας ένα ταξίδι, αλλά και τη θολούρα με ό,τι δεν ξεκαθαρίζει εξαιτίας των συνθηκών στη ζωή μας, την απογοήτευση, καθώς κάθε μέρα που περνά δεν φαίνεται να έρχεται η λύτρωση.

ΚΡΙΟΣ

Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα και η θέση της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να φέρει αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. Πιθανώς να δουλεύετε τώρα κάποιο πλάνο μυστικά και να μην θέλετε να αποκαλύψετε σε κανέναν κάτι. Ακόμη, είναι πιθανόν να σας απασχολήσει κάποιο μυστικό το οποίο βγαίνει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες κι αφορά εσάς ή σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ιχθυακή επιρροή δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, μάλιστα μπορεί να σας κάνει και ιδιαίτερα κοινωνικούς αυτές τις ημέρες. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς και η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα αφορά αποκλειστικά σχεδόν τα θέματα καριέρας και της επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας προτείνουν μια προαγωγή, μια καινούρια δουλειά ή μπορεί να αλλάζουν οι συνθήκες στην ήδη υπάρχουσα κι εσείς καλείστε να προσαρμοστείτε. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ