Αντώνης Ρέμος - πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες: Το μίνι της Υβόννης Μπόσνιακ, οι πούλιες της Ελεονώρας Μελέτη (φωτό)

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εμφανίζεται στο ΝΟΧ

Ο Αντώνης Ρέμος από την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου υποδέχεται τους θαυμαστές του στο NOX, σε ένα ιστορικό χώρο που έχει εξ’ ολοκλήρου μεταμορφωθεί.

Στην χθεσινή πρεμιέρα του γνωστού καλλιτέχνη λοιπόν βρέθηκαν διάσημα πρόσωπα της showbiz και φυσικά η αγαπημένη του σύζυγος Υβόννη Μπόσνιακ η οποία και επέλεξε για την περίσταση ένα στενό, μίνι φόρεμα που της ταίριαζε γάντι. 

Άλλωστε μιλάμε για μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που γνωρίζει από στυλ και το απέδειξε και με αυτή της την εμφάνιση συνδυάζοντας το outfit της με ένα πράσινο τσαντάκι και χρυσό κολιέ.

Στο NOX βρέθηκε μεταξύ άλλων και η Ελεονώρα Μελέτη συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη. Η παρουσιάστρια ήταν επίσης εντυπωσιακή επιλέγοντας ένα μαύρο σύνολο και ένα λαμπερό παλτό με πούλιες.

Η Μαρία Μπεκατώρου από την άλλη έφτασε στο νυχτερινό κέντρο μαζί με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Είχε φορέσει ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα μέχρι λίγο πιο πάνω από το γόνατο, ενώ είχε τα μαλλιά της αφημένα κάτω.

Άρης Γούτος με την Φλορίντα Πετρούτσελι, ο Πύρρος Δήμας, η Ντόλη Φατσέα, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, η Χριστίνα Μήλιου η Σούλα Λιάκου, η Έλενα Γαλύφα, η .Φελίσια Λαπάτη, η Έλενα Γαλύφα και η Δέσποινα Καϊσίδου ήταν ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Αντώνη Ρέμου.

Να σημειωθεί ότι ο αγαπημένος ερμηνευτής και μια ομάδα ειδικών από όλο τον κόσμο πήραν την θρυλική Ιερά Οδό και την έκαναν ένα σύγχρονο χώρο ψυχαγωγίας που θυμίζει πολύ έντονα κλαμπ στη Νέα Υόρκη.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικο SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ