Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσέξτε με τις αγορές σήμερα - Χρειάζεται ψυχραιμία και ηρεμία του μυαλού

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον εξωστρεφή Λέοντα και με το τετράγωνο που σχηματίζει προς τον Άρη θα μας κάνει πιο βιαστικούς και παρορμητικούς στις αντιδράσεις μας.

Προσέξτε ακόμη περισσότερο με τις αγορές σήμερα, που θεωρητικά όλοι βιάζονται για να κάνουν μια αγορά πετυχαίνοντας μια μεγάλη έκπτωση στη black Friday, για να μην παρασυρθείτε από τα μεγάλα γράμματα και δεν δείτε τα μικρά, δηλαδή τις λεπτομέρειες. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Λέοντα σήμερα σε όλη την διάρκεια της ημέρας και θα σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σε όλα τα θέματα, αλλά και πιο πρόθυμους να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά. Προσέξτε όμως μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να φέρετε εις πέρας, για να μην νιώθετε στο τέλος εξαντλημένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά η αντίθεση της με τον Δία στον Υδροχόο και τον τομέα της καριέρας, απειλεί την ισορροπία στην ημέρα, αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα των επαγγελματικών. Οι πιέσεις αγαπητοί μου Ταύροι μπορεί να είναι πιο ασφυκτικές και εξαιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με τον Άρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Λέοντα, κάνοντας την ημέρα ιδιαίτερα ενθουσιώδη, ενώ αυξάνει και την περιέργεια σας και σας κάνει και αρκετά ανήσυχους νοητικά. Η αντίθεση με τον Δία όμως που βρίσκεται στον Υδροχόο, μπορεί να σας κάνει να έχετε διαφωνίες είτε με φίλους είτε με συγγενείς ή να μην βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ