Ο Adam και η Katy στόλισαν νωρίς το σπίτι & την γειτονιά για να φέρουν χαμόγελο στην ετοιμοθάνατη φίλη τους (φωτό)

Διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο...

Μια οικογένεια από το York της Βρετανίας στόλισε από νωρίς για τα Χριστούγεννα, καθώς θέλησαν με αυτό το τρόπο να φέρουν το χαμόγελο στην ετοιμοθάνατη φίλη τους.

Ο λόγος για τον Adam και την Kate Emmott, οι οποίοι ζουν στο Clifton Moor. Την περασμένη χρονιά το ζευγάρι έκανε έκπληξη στην 8χρονη κόρη του Adam Lilly, βάζοντας μπροστά στο σπίτι τους τεράστια χριστουγεννιάτικο στολίδια, ένα μελόψωμο οκτώ ποδιών και ένα σκύλο - λουκάνικο  πέντε ποδιών.

Ο Adam, η Kate και η Lilly

Η Lilly όμως δεν ήταν η μόνη που ενθουσιάστηκε, αφού και οι φίλοι του Adam και της Kate, Shane και Sarah ‘Boo’ Kelwick ξετρελάθηκαν με τον στολισμό.

Δυστυχώς όμως φέτος η Sarah διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο και οι γιατροί δεν της δίνουν πολύ χρόνο ακόμα για να ζήσει.

Photo: Just Giving

Photo: Just Giving

Όπως αναφέρει το yorkpress.co.uk το ζευγάρι βρισκόταν στη Ρώμη για τον μήνα του μέλιτος, όοταν ο Shane τους έστειλε ένα μήνυμα στο οποίο έλεγε ότι το μόνο πράγμα που θα έλειπε στη Sarah ήταν να μπορέσει να δει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και φέτος.

Οι Emmotts λοιπόν επέστρεψαν από το μήνα του μέλιτος την Πέμπτη και έσπευσαν να εκπληρώσουν την επιθυμία της καλής τους φίλης.

Κράτησαν λοιπόν ορισμένα στοιχεία, όπως τον σκύλο και το μελόψωμο από πέρυσι, ενώ πρόσθεσαν στον στολισμό έναν φωτισμένο Άγιο Βασίλη, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και έναν χιονάνθρωπο.

Photo: Just Giving

Photo: Just Giving

Η Sarah πλεον βρίσκεται στο σπίτι της και λαμβάνει την κατάλληλη φροντίδα, ενώ ο Shane την κάλεσε μέσα από το FaceTime για να δει τον υπέροχο στολισμό που ετοίμασαν νωρίς για εκείνη! «Το ναβλέπεις τη χαρά στο πρόσωπό της ήταν απλώς ανεκτίμητο» είπε.

Οι Emmotts έχουν τώρα δημιουργήσει μια σελίδα, το Just Giving για να συγκεντρώσουν χρήματα για το Cancer Research UK στο όνομα της Sarah.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ