Ανατριχιαστική Story of the Day: 5χρονο αγόρι που αγνοούνταν βρέθηκε νεκρό - Κατηγορούμενη η μητέρα που "δεν τον ήθελε ποτέ" (φώτο-βίντεο)

Σοκ στην κοινή γνώμη για την μητέρα που αποκαλούσε τον 5χρονο γιο της μελλοντικό serial Killer 

Σοκάρει την κοινή γνώμη η υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Elijah Lewis από το Νιου Χάμσαϊρ.

O 5χρονος Elijar που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε, τον περασμένο μήνα  θαμμένος σε ένα ρηχό τάφο.

Η μητέρα του που περιγράφει το παιδί ως τον επόμενο "Ted Bundy και  Jeffery Dahmer", (σ.σ. διαβόητοι serial killers), λέει ότι ήθελε πάντα να "φύγει" από τη ζωή της.

Η Danielle Dauphinais βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενη για την εξαφάνιση του γιου της Elijah Lewis.  

Αντιμεπτωπίζει  κατηγορίες για  παραποίηση καταθέσεων μαρτύρων και έκθεση παιιδιού  σε κίνδυνο.

Danielle Dauphinais

Ενώ η Dauphinais δεν έχει κατηγορηθεί για τον θάνατο του 5χρονου, τα μηνύματα που στάλθηκαν μήνες πριν εξαφανιστεί το παιδί  δίνουν μια εικόνα για την ταραχώδη σχέση του αγοριού με τη μητέρα του.

"Τον αποκαλώ τον επόμενο Ted Bundy και Jeffery Dahmer," φέρεται να έγραψε η Dauphinais στη φίλη της Erika Wolfe στο Snapchat τον Ιούνιο, αναφέρει η Boston Globe.

 Joseph Stapf Danielle Dauphinais - True Crime Society Facebook

 

"Είναι τόσο λυπηρό, αλλά δεν έχω καμία σχέση με αυτό το παιδί. Ο πατέρας του τον πήρε σε ηλικία ενός έτους και δεν τον επέστρεψε ποτέ μέχρι τον περασμένο Μάιο του 2020. Γίνεται όλο και χειρότερος. Θέλω να φύγει. Δεν αντέχω άλλο ."

Η Wolfe είπε στην εφημερίδα - που έφερε στο φως  τα μηνύματα - ότι αυτή και η Dauphinais μεγάλωσαν μαζί αλλά δεν είχαν επαφή για χρόνια.

Elijah Lewis New Hampshire Department of Justice

Οι δυο τους αντάλλαξαν μηνύματα για λίγο τον Ιούνιο, όταν η Dauphinais απάντησε τυχαία σε ένα από τα Snapchat της Wolfe σχετικά με την εμπειρία της με τον δικό της γιο.

Η Dauphinais περιέγραψε στην Wolfe πώς ο γιος της έπαιζε με τα περιττώματά του και ούρησε στο κρεβάτι και τα ρούχα του.

«Πρέπει να τον κρατήσω στο δωμάτιό του», έγραψε. «Δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ καθόλου».

Η Dauphinais αποκάλυψε επίσης ότι απευθύνθηκε στην  κρατική υπηρεσία παιδικής μέριμνας  αλλά η υπηρεσία δεν μπορούσε να κάνει τίποτα χωρίς τη συγκατάθεση του πατέρα του Elijah.

Η ίδια περιέγραψε  την κατάσταση σαν  "έναν  εφιάλτη από τον οποίο δεν μπορώ να ξυπνήσω".

«Στο μυαλό μου, σκέφτομαι ότι το τμήμα του New Hampshire for Children, Youth and Families μάλλον  ήθελε να τσεκάρει την κατάσταση», είπε η Wolfe στην Globe.

"Σκέφτηκα, "Ω, περνάς δύσκολες στιγμές, και μάλλον δεν έκανες την καλύτερη επιλογή στα σχόλια σου, αλλά όλοι έχουμε τις μέρες μας".

Μετά την από αυτή την επικοινωνία  η Wolfe ξέχασε τα μηνύματα μέχρι που έμαθε την είδηση ​​της εξαφάνισης του Elijiah.

«Θυμήθηκα αυτά τα μηνύματα», θυμάται. «Και είπα, «Ω, όχι».

«Δεν μου δόθηκαν πληροφορίες για να επαληθεύσω την πραγματική ύπαρξη  αυτών των μηνυμάτων [Snapchat] ή από πού προήλθαν», λέει στο PEOPLE η δικηγόρος της Dauphinais, Jaye Rancourt.

"Θα μπορούσαν κάλλιστα να είχαν δημιουργηθεί από την [Wolfe]  από όσα  ξέρω. Έτσι, μέχρι να υπάρξει τεκμηρίωση που να αποδεικνύει ότι η πελάτης μου έστειλε πραγματικά τα μηνύματα, είναι πολύ δύσκολο για μένα να απαντήσω."

Δεν είναι σαφές πόσο καιρό ο Elijah αγνοούνταν πριν δηλωθεί η εξαφάνισή του στις αρχές του Νιου Χάμσαϊρ στις 14 Οκτωβρίου. Την εποχή της εξαφάνισής του ζούσε με τη μητέρα του και τον φίλο της, Joseph Stapf.

Αρχικά αναφέρθηκε ότι κανείς δεν είχει δει τον Elijiah. εδώ και έξι μήνες, ωστόσο, οι αρχές είπαν αργότερα ότι πιστεύεται ότι εθεάθη στο σπίτι κάποια στιγμή τις τελευταίες 30 ημέρες, αναφέρει η WHDH.

Ωστόσο, οι γείτονες είπαν στην Globe ότι σπάνια έβλεπαν το παιδί έξω και ένας αξιωματούχος της Σχολικής Περιφέρειας του Merrimack είπε ότι ο Elijah δεν εγγράφηκε ποτέ στο σχολείο.


Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει πώς έμαθαν ότι το αγόρι αγνοείται.

Η  Dauphinais και ο σύντροφος της,  Stapf συνελήφθησαν στην πόλη της Νέας Υόρκης μία ημέρα μετά την εύρεση του σώματος του Elijah σε μια δασώδη περιοχή στο Abington της Μασαχουσέτης, στις 23 Οκτωβρίου.

Οι αρχές είπαν ότι το ζευγάρι κατηγορείται ότι ζήτησε από άτομα να πουν ψέματα για τον Elijah και την κατάσταση της ζωής του, αφού έμαθαν ότι οι υπάλληλοι της υπηρεσίας παιδικής προστασίας αναζητούσαν το παιδί.

Τόσο η Dauphinais όσο και ο Stapf έχουν δηλώσει αθώοι για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ