Ο νέος έρωτας της Κιμ Καρντάσιαν είναι ο Pete Davidson - Ο πρώην της Ariana Grande, Kaia Gerber - Πάσχει από BPD

Αυτό είναι το νέο hot ζευγάρι του Hollywood; 

Φαίνεται πως η Κιμ Καρντάσιαν έχει ξεπεράσει τον Κάνιε Γουέστ και έχει βρει νέο έρωτα στην ζωή της... 

Συγκεκριμένα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ημέρες οι φωτογραφίες της Kim Kardashian και του Pete Davidson σε θεματικό πάρκο στην Καλιφόρνια.

Η τηλεπερσόνα και ο κωμικός επισκέφτηκαν το Knott's Berry Farm για να γιορτάσουν το Halloween και σύμφωνα με μαρτυρίες περπατούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι.

Παρόλα αυτά ο διάσημος ράπερ παραχώρησε πρόσφατα μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Drink Champs» και παραδέχτηκε πως παρά το διαζύγιό τους που έχει πάρει τον δρόμο του, ο ίδιος θέλει να είναι μαζί με την «πρώην» σύζυγό του.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People Magazine το νέο ζευγάρι  βγήκε διπλό ραντεβού, μαζί με την Κόρντει Καρντάσιαν και τον Τράβις Μπαρκερ.

Μέχρι στιγμής φυσικά, ούτε η Kim ούτε και ο Pete που έχουν 13 χρόνια διαφορά ηλικίας  έκαναν κάποια επίσημη δήλωση, οι φήμες λένε πως η τηλεπερσόνα πήρε την απόφαση να κάνει το επόμενο βήμα στην ζωή τους και οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Κατά την εμφάνισή τους μάλιστα ενόψει του Halloween, λέγεται πως ο Pete χαμογελούσε ασταμάτητα και η Kim δεν μπορούσε να στρέψει αλλού την προσοχή της.

Ποιος είναι ο Pete Davidson

Ο κωμικός Πιτ Ντέιβιντσον έγινε γνωστός από το Saturday Night Live. Όμως όλα τα περιοδικά γράφουν για αυτόν, εξαιτίας της προσωπικής του ζωής, αφού έχει κάνει δεσμούς με πασίγνωστες κυρίες του Hollywood. 

Oι σχέσεις του

Ο Ντέιβιντσον έχει κερδίσει μέχρι στιγμής -όσο γνωρίζει το κοινό- τη δύο δεκαετιών βρετανίδα ηθοποιό Kate Beckinsale , την ποπ σταρ Ariana Grande (με την οποία μάλιστα αρραβωνιάστηκε), την κόρη της Cindy Crawford - μοντέλο Kaya Gerber, την ηθοποιό και αστέρι του Bridgetton, Phoebe Dynevor

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ