Χαλάνδρι: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε η 49χρονη εικαστικός - «με συκοφαντούν» φώναξε (βίντεο)

Ούτε σήμερα είχε δικηγόρο

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί αύριο έλαβε από την 11η τακτική ανακρίτρια η 49χρονη που πυροβόλησε, τραυματίζοντας σοβαρά, τον 68χρονο πατέρα του παιδιού της έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Η κατηγορούμενη, η οποία δείχνει να βρίσκεται σε σύγχυση, ούτε σήμερα είχε δικηγόρο να την εκπροσωπεί, όπως και κατά την προσαγωγή της στον εισαγγελέα την περασμένη Παρασκευή και εν συνεχεία ενώπιον της σνακρίτριας όπου έλαβε την πρώτη προθεσμία για σήμερα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος τής κατηγορουμένης έχει ασκηθεί,  ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.

Η ίδια κατά τη μεταγωγή στην Ευελπίδων φώναξε: «Ο πραγματικός εγκληματίας είναι ο οφθαλμίατρος με πλαστό πτυχίο. Πιθανολογείται το παιδί μου να είναι του πρώην συζύγου μου και όχι του βιαστή μου».

Εξρχόμενη από τα δικαστήρια η 49χρονη  φώναξε: «Αν υπάρχει δικαιοσύνη το παιδί μου κι εγώ πρέπει να είμαστε μαζί, με συκοφαντούν. Να κοιτάξουμε τη συμμορία των ηλικιωμένων».

Δείτε επίσης: Χαλάνδρι: Στη ανακρίτρια η 49χρονη - δικηγόρος οφθαλμίατρου: «η 12χρονη αφόπλισε την μητέρα της» (βίντεο)

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στον Alpha η εικαστικός υποστήριξε ότι δεν έστησε ενέδρα στον 68χρονο, αλλά πως είχαν δώσει ραντεβού προκειμένου να δει λίγο την κόρη τους, αφού  - σύμφωνα με την ίδια - είχε περάσει τουλάχιστον ένας χρόνος από την τελευταία φορά που την είδε.

«Πήγα από τις 13:30. Του έστειλα μηνύματα στο κινητό και μου απάντησε να κάνω λίγο υπομονή και ότι θα έρθουν με το παιδί όσο πιο σύντομα γίνεται. Σας φαίνεται ενέδρα αυτό» είπε.

Ο δικηγόρος του 68χρονου από πλευράς του μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα είπε πως η δράστιδα «είναι ευρηματική, ξέρει να χειρίζεται τους ανθρώπους», ενώ χαρακτήρισε «μπούρδες» όσα ισχυρίστηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ερωτηθείς για την κατάσταση της υγείας του οφθαλμίατρου, ο κ. Αλεξανδράκης είπε πως υποβλήθηκε σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, η οποία κράτησε 8 ώρες. Σημείωσε πως η μία σφαίρα, που πήγε στο θώρακα, ήταν ακίνδυνη. Ωστόσο η άλλη προσέβαλε ζωτικά όργανα. Οι γιατροί, είπε, πως χαρακτηρίζουν επιτυχημένη την επέμβαση και ότι είναι πιθανό σήμερα να βγει από την Εντατική.

Επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η 12χρονη αφόπλισε τη μητέρα της, λέγοντας πως «αντέδρασε και χτύπησε το χέρι της».

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως η δράστιδα προσπάθησε να πάρει το παιδί, αλλά εκείνο έφυγε από τα χέρια της. «Έπεσε πάνω στο σώμα του πατέρα, ο οποίος ήταν αιμόφυρτος και τον προστάτευσε», δήλωσε ο κ. Αλεξανδράκης, μιλώντας στην εκπομπή του Ant1.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ