Μαρία Σολωμού: Στόλισε το δέντρο με τον 16χρονο γιο της - «Αχχχ δεν είναι χριστουγεννιάτικο αγάπη μου!» (βίντεο)

Δείτε την αντίδρασή της στη μουσική που έβαζε!

Η Μαρία Σολωμού στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τον 16χρονο γιο της Αλέξανδρο τον οποίο απέκτησε από την σχέση της με τον Μάριο Αθανασίου.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ενώ να σημειωθεί ότι εδώ και μερικά χρόνια ο Αλέξανδρος ζει μαζί με τον πατέρα του και τις δύο αδερφές του, τις οποίες έχει αποκτήσει ο ηθοποιός με την Μάρθα Αμαξοπούλου.

Ο 16χρονος γιος τους λοιπόν την επισκέφτηκε στο σπίτι και την βοήθησε με τον χριστογεννιάτικο στολισμό. Άλλωστε η ίδια πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει ένα story στο οποίο αβέφερε ότι δεν μπορεί να στολίσει μόνη της και όπως κάθε χρόνο θα το κάνει μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο Αλέξανδρος λοιπόν βοήθησε την αγαπημένη του μητέρα, με την οποία πρέπει να πούμε ότι είναι ολόιδιος αφού έχει «πάρει» τα μελαχρινά, σκούρα μαλλιά της.

Ωστόσο μάλλον την «τρέλανε» και λίγο αφού αντί για χριστουγεννιάτικαα τραγούδια έβαζε τραπ ενώ έκανε και ραπ για την μητέρα του! Η αντίδραση της Σολωμού απλά ξεκαρδιστική, άλλωστε η ηθοποιός είναι γνωστή για το χιούμορ της.

«Αχχχ δεν είναι χριστουγεννιάτικο αγάπη μου» την ακούμε να λέει σε κάποιο σημείο!

«Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» είχε πει σε συνέντευξή της στο  "The 2night Show" η ηθοποιός.

Από πλευράς του ο Μάριος Αθανασίου μιλώντας πριν λίγο καιρού στην εκπομπή της ΕΡΤ "Μαμά...δες",είχε αναφέρει:

«Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του, επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο. Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε. Δεν είναι δηλαδή επιλογή του παιδιού και τρέχουμε όλοι 5 άνθρωποι και την ακολουθούμε».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ