Όταν ο Χρήστος Κυριαζής μιλούσε για την ζωή του & τον έρωτα: «Χωρίς γυναίκες δεν θα είχαμε τραγούδια» (βίντεο)

Τι είχε πει σε συνεντεύξεις του;

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 68 ετών ο Χρήστος Κυριαζής, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η είδηση του θανάτου του έφερε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και σε όλους όσους τον αγάπησαν μέσα από τα κομμάτια του.

Η συνέντευξή του στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο

Η εκπομπή Love It έδειξε απόσπάσμα από την συνέντευξη που είχε δώσει ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο.

«Δεν κάνω μουσική για να ζήσω, το τραγούδι είναι για μένα ανάγκη έκφρασης και επικοινωνίας» είχε πει τότε μεταξύ άλλων ενώ είχε δεχθεί ερώτηση αναφορικά με το άλμπουμ του «Μου Θυμίζεις τη μάνα μου» και γιατί είχε επιλέξει τον συγκεκριμένο τίλο.

«Δίνω έμφαση στην αγάπη της μάνας και την παραλληρίζω με την αγάπη σε έναν σύντροφο» είχε απαντήσει ο Χρήστος Κυριαζής.

Δείτε επίσης: Χρήστος Κυριαζής: Συντετριμμένη με τον χαμό του πρώην συντρόφου της η Βάνα Μπάρμπα - λύγισε on air (βίντεο)

 

 

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος αποχαιρέτησε τον Κυριαζή και με μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter με τον ίδιο να γράφει:

«Είτε σχεδίαζε ένα έπιπλο, Είτε έγραφε ένα τραγούδι

Ήταν καλλιτέχνης.

Τον ευχαριστώ που τα χρυσά χρόνια με εμπιστευόταν για την παρουσίαση των μετέπειτα κλασικών κομματιών του κ μου αφιέρωνε unplugged κ το αγαπημένο "Σου ανήκω"

Καλό ταξίδι #Χρηστος_Κυριαζης».

 

 

Η συνέντευξή του Κυριαζή στον Χάρη Λεμπιδάκη

 

Πριν από ένα χρόνο ο γνωστός καλλιτέχνης είχε μιλήσει στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα». Ήταν η τελευταία του συνέντευξη.

«Έχω λόξα με τις κιθάρες. Είναι τα κορίτσια μου», είχε αναφέρει για τη σχέση του με τη μουσική. «Το ωραίο είναι πως πριν να βγω στη σκηνή έχω άγχος. Εμένα μου αρέσει το στούντιο και όχι το live. Στο live έχω πολύ τρακ και στα παρασκήνια η Νατάσα Θεοδωρίδου με εμψυχώνει και με κάνει και χαμογελάω.

Πιο καλό είναι πριν να ξεκινήσω να κάνω μια νοερή προσευχή και να πάρω ανάσες, γιατί την ώρα που ανοίγει η πόρτα για να βγω είναι δύσκολο. Πότε θα το ξεπεράσω Θεέ μου» είχε πει μεταξύ άλλων για την συνεργασία του με την τραγουδίστρια.

«Έχουν έρθει να με ακούσουν μεγάλα ονόματα. ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Μαρινέλλα με τον Τόλη. Η Μαρινέλλα μου “έβαζε χέρι” και έλεγε “τραγουδάς ψηλά” θα σπάσεις το λαρύγγι σου. Δυο πρόσωπα που μου έκαναν εντύπωση ήταν ο Μάνος Χατζιδάκης και ο Άκης Πάνου. Εκεί πήρα πολλά πράγματα, έμαθα πολλά και ένιωσα πολύ μικρός. Στα 45 μου ήρθε μια επιτυχία και είχα ένα τρέξιμο που δεν προλάβαινα να πάω μια βόλτα στη Δραπετσώνα», είχε αναφέρει επίσης.

 

 

Στην ερώτηση αν τον άλλαξε η επιτυχία είχε απαντήσει: «Όχι βέβαια. Όταν έχει βάσεις δεν αλλάζεις, αλλάζεις αν είσαι στον αέρα. Από μικρός είχα κορίτσια. Μου άρεσαν οι γυναίκες. Χωρίς γυναίκες δεν θα είχαμε τραγούδια».

Όσον αφορά τους έρωτες και τα παιδικά του χρόνια είχε αναφέρει: «Είχα χαρούμενα παιδικά χρόνια, αλλά τα σκοτάδια άρχισαν με τους έρωτες. Εκεί μπλέκονται τα πράγματα. Κατάλαβα ότι όταν είμαι ερωτευμένος δεν είμαι εγώ. Υπερέχει ο άλλος. και εκεί είπα τέρμα».

Χρήστος Κυριαζής: τα πάθη, οι γυναίκες και η πορεία του στη μουσική - όσα είχε πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

 

O Χρήστος Κυριαζής είχε μιλήσει πριν από δύο χρόνια στο «The 2Night Show» σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις.


Ο αγαπημένος καλλιτέχνης είχε αναφέρθεί μεταξύ άλλων στην πορεία του στη μουσική και τα πάθη που τον οδήγησαν να γράψει τραγούδια. Επίσης είχε συζητήσει με τον Γρηγόρη τη σχέση του με τις γυναίκες και επριέγραψε το πόσο καθοριστικό ρόλο έχουν παίξει και στη ζωή του αλλά και στην καριέρα του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ