Παντρεύεται η Kristen Stewart: Είπε «ναι» στην πρόταση γάμου της αγαπημένης της Dylan Meyer (φωτό)

Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο του 2019

Η Kristen Stewart παντρεύεται την Dylan Meyer, με την ηθοποιό της ταινίας Spencer να μιλάει για την πρόταση γάμου που της έκανε η αγαπημένη της στο The Howard Stern Show του SiriusXM το πρωί της Τρίτης.

«Παντρευόμαστε, θα τα καταφέρουμε» είπε η Stewart στον οικοδεσπότη Howard Stern προσθέτοντας ακόμα ότι «ήθελα να μου κάνει πρόταση γάμου, οπότε νομίζω ότι το έκανα πολύ ξεκάθαρο αυτό που ήθελα και εκείνη το έκανε. Παντρευόμαστε, συμβαίνει».

Επίσης είπε όσον αφορά την πρόταση της Meyer και την σχέση τους ότι: «Δεν ήμουν καθόλου συγκεκριμένη. Δεν είναι δεδομένο ότι θα είμαι "η μια". Ξέρεις τι εννοώ; Με δύο κορίτσια, ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα εκπληρώσει αυτό το παράξενο - το θέμα του ρόλου του φύλου. Δεν το κάνουμε αυτό, ούτε το σκεφτόμαστε με αυτούς τους όρους».

Instagram/spillzdylz

Instagram/spillzdylz

 

Σύμφωνα με το People η 31χρονη ηθοποιός και η σεναριογράφος εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί τον Αύγουστο του 2019 όταν ο φωτογραφικός φακός πους αποθανάτισε να φιλιούνται ενώ βρίσκονταν στη Νέα Υόρκη. Βέβαια η πρώτη τους γνωριμία ήταν σε κινηματογραφικά πλατό πριν από επτά χρόνια.

Ήταν τον Οκτώβριο του 2019 όταν επισημοποίησαν την σχέση τους στο Instagram με την Dylan να ανεβάζει μια κοινή τους φωτογραφία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dylan Meyer (@spillzdylz)

Αν και οι δυο τους διατηρούν χαμηλλο προφίλ, όσον αφορά την σχέση τους η Stewart  μίλησε για το ειδύλλιό τους τον Νοέμβριο του 2019 λέγοντας στον Χάουαρντ Στερν ότι «δεν μπορεί να περιμένει» για να κάνει πρόταση γάμου στην Dylan.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ