Halloween: Ποια διάσημα ζευγάρια του Hollywood ντύθηκαν με φαντασία & χιούμορ - απίθανες φωτό με τα κοστούμια των stars

Ποια στολή σας αρέσει πιο πολύ;

Διάσημα ζευγάρια του Hollywood γιόρτασαν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το Halloween και μοιράστηκαν στο Instagram φωτογραφίες με τα απίθανα κοστούμια τους.

 Orlando Bloom και katy Perry 

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τον Orlando Bloom και την αρραβωνιαστικιά του katy Perry που στο πνεύμα των ημερών και των εξελίξεων στον τομέα της υγείας ντύθηκαν γιατρός και εμβόλιο αντίστοιχα.

«Εμβολίασα ένα κορίτσι και μου άρεσε» έγραψε στο post του ο ηθοποιός που δανείστηκε τους στίχους από το τραγούδι της αγαπημένης του «I kissed a girl and i likes it».

Instagram/orlandobloom

Jessica Biel και Justin Timberlake 

Η Jessica Biel και ο Justin Timberlake επέλεξαν ένα πιο μαγικό θέμα για τις στολές τους με το ζυεγάρι να βγαίνουν για trick or treat μαζί με τους δύο τους γιους, Phineas, 14 μηνών και Silas 6 ετών.

Φωτογραφίες: Instagram/jessicabiel

Ο Harry Potter λοιπόν ήταν η εμπνευση της οικογένειας με όλους να μεταμφιέζονται σε ήρεες από τα βιβλιά της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Catherine Jeta-Jones και Michael Douglas

Και τι να πει κανείς για την Catherine Zeta-Jones και τον Michael Douglas που στράφηκαν στην αίγλη του παλιού Hollywood για τις δικές τους στολές.

Instagram/michaelkirkdouglas

Ειδικότερα ο ηθοποιός ήταν ντυμένος σαν τον χαρακτήρα που υποδήθηκε ο Peter O’Toole‘s στην κλασική ταινία του 1962 «Lawrence of Arabia».

Η σύζυγός του από την άλλη ντύθηκε όπως ο χαρακτήρας της Jean Harlow‘s, «Kitty Packard» από την ταινία του 1933 «Dinner at Eight.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μπορεί να μην είναι star του Hollywood αλλά είναι star του μπασκετ και αφού μιλάμε για ζευγάρια και Halloween, σίγουρα αξίζει να είναι στην λίστα! Ο «Μάγος του Οζ» αποτέλεσε λοιπόν πηγή έμπνευσης για τον Greek Freak και την οικογένειά του.

Φωτογραφίες: Instagram/giannis_an34

Στις εικόνες που δημοσίευσε στο Instagram τον βλέπουμε μαζί με την σύντροφό του Μαρία και τα δύο τους αγόρια, να φορούν τις στολές τους και να ποζάρουν όλοι μαζί στον φακό, ενώ δημοσίευσε και εικόνες με τα αξιολάτρευτα πιτσιρίκια του! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ