Βασιλακόπουλος σε Έλενα Ακρίτα: «Ουδέποτε συμμετείχα σε εκπομπή της Πάνια - η γελοιότητα έχει όριο» (φωτό)

Η απάντηση του καθηγητή και η νέα ανάρτηση της δημοσιογράφου

Η Έλενα Ακρίτα είχε αναδημοσιεύσει στο Facebook μια ανάρτηση που έκανε λόγο για συμμετοχή του Θεοδώρου Βασιλακόπουλου σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια, με τον καθηγητή να της απαντά με post του στα social media.

«Ισχύει ότι ο γιατρός Βασιλακόπουλος έψαχνε ταίρι στην κ. Αννίτα Πάνια;  Από θαύμα ζούμε τελικά;» είχε γράψει η δημοσιογράφος.

 

 

Η απάντηση του Θεοδώρου Βσσιλακόπουλου και η νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου. Προφανώς ουδέποτε συμμετείχα σε εκπομπή της κ. Πάνια. Πίστευα ότι η γελοιότητα έχει όριο. Τελικά δεν έχει…» έγραψε στο Facebook ο καθηγητής Πνευμονολογίας.

Ο κ Βασιλακόπουλος μίλησε και στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών με τον ίδο να λέει: «Για να λύσω τις απορίες της κυρίας Ακρίτα, αν και δεν διαβάζω την κυρία Ακρίτα γιατί έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω, θα πω ότι είναι ένα βίντεο από το μεζεδοπωλείο "Καπνικαρέα”, δίπλα στην "Καπνικαρέα" στην Αθήνα, το οποίο ακόμα και σήμερα επισκέπτομαι.

Μπουζούκι παίζει ο προσωπικός μου φίλος ο οποίος μου έχει εμπιστευτεί την υγεία της μητέρας του, ο Βαγγέλης Μουτσάτσος, ο οποίος παίζει ακόμα και σήμερα κάθε Τετάρτη», ανέφερε.

Σε νέα της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα έγραψε: 

Όλη η Ελλάδα μιλάει για το βίντεο μόνο εμένα καλείτε, κριμα δεν είναι;  Ευχαριστώ πάντως για την πρόσκληση, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Τεταρτες με βολεύουν.

Πιστοποιητικό να φέρω μαζί, ή  θα πούμε στον ιδιοκτήτη ότι βιάζομαι; Και εκεί που τρωγοπινουμε, θα μου εξηγήσετε φαντάζομαι γιατί πρώτα φάγατε του καλού καιρού και μετά σας έπιασε ο πόνος για τα πιστοποιητικά. Θα μας εξηγήσετε γιατί σύμφωνα με τον ρεπορταζ ΕΡΤ η Αστυνομία που πήγε τους βρήκε όλους νόμιμους κι εμβολιασμένους. Ψέματα είπε;

Θα μας εξηγήσετε γιατί δεν προσφεύγετε στην Δικαιοσύνη παρά έχετε πάρει τα κανάλια παραμάσχαλα. Καταδικάζουμε τη βία χωρίς αστερίσκους. Εσείς όχι;  Θα μας εξηγήσετε γιατί ζητάτε αστυνομική προστασία που θα πληρώνουμε εμείς. Θα μας εξηγήσετε γιατί άλλοι συνάδελφοι σας δεν έχουν κάνει το ίδιο; 

Θα μας εξηγήσετε τι ακριβώς συνέβη με την κόρη του ιδιοκτήτη. Άντε βρε εβίβα να πάνε κάτω τα φαρμάκια».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ