Τα 66 νυφικά της Jenny Packham του 2021: Τα προτιμούν οι πριγκίπισσες & οι βασίλισσες του Μπάκιγχαμ (φωτό)

Μίνιμαλ και κομψά ή ρομαντικά με δαντελα και περίτεχνα κεντήματα

Η Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Jenny Packham είναι γνωστή τόσο για τις ready to wear συλλογές της όσο και για τα απίθανα νυφικά της και πολλές royals και celebrities έχουν εμφανιστεί με κάποια από τις όμορφες δημιουργίες της.

Οι πελάτισσές της λοιπόν δεν είναι όποιες κι όποιες, αφού πριγκίπισσες και βασίλισσες λατρεύουν τα ρούχα της, με πρώτη και καλύτερη την Kate Middleton, η οποία πρόσφατα έβαλε μια φανταστική χρυσή τουαλέτα στην πρεμιέρα του James Bond, στο Λονδίνο.

Photo:  EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Packham έχει σχεδιάσει τουλάχιστον οκτώ φορέματα για την την Δούκισσα του Κέιμπριτζ. Έχει επίσης σχεδιάσει μεταξύ άλλων ρούχα για την Jennifer Aniston, τη Miley Cyrus και την Keira Knightley.

Jenny Packham ήταν όμως και το νυφικό που φόρεσε στον γάμο της τον συνθέτη Matthew Koma, το 2019, η Hilary Duff.  Μιλώντας τότε στην Vogue είχε πει ότι είχε ξεκάθαρη ιδέα για το πως θα ήθελε να είναι το φόρεμα που θα φορέσει.

Αφού έκλεισε ραντεβού με πολλούς σχεδιαστές, μαζί με την προσωπική της στυλίστρια η Hilary αποφάσισε να εμπιστευθεί το ταλέντο της Βρετανίδας σχεδιάστριας.

Instagram/hilaryduff

Από πλευράς της η ;Packham είχε δηλώσει ότι: «Νομίζω ότι πολλοί από εμάς όταν σκεφτόμαστε την Hilary Duff, θα είχαμε στο μυαλό μας, ότι θα ήθελε να φορέσει ένα πραγματικά παραμυθένιο νυφικό "υπερπαραγωγή" και ότι θα επέλεγε κάτι στράπλες. Έτσι το φόρεμα που τελικά επέλεξε ήταν κάτι εντελώς απροσδόκητο και μια μεγάλη έκπληξη.»

Τα 66 νυφικά της Jenny Packham

Στο eirinika ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τα 66 νυφικά της Jenny Packham για τις νύφες του 2021 - 2022 και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι όλα τους απίθανα.

Άλλα μίνιμαλ και κομψά και άλλα με περίτεχνα κεντήματα, τούλι, φτερά και δαντέλα, είναι από εκείνα τα φορέματα που θα κάνουν κάθε γυναίκα να νιώσει σαν πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου της.

Να σημειωθεί ότι η Packham σπούδασε στο Southampton College of Art, και στη συνέχεια στο Saint Martin's School of Art στο Λονδίνο. Τα σχέδιά της παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά το 1988, στο London Designer Show, ενώ το 2013 μια αναδρομική επιλογή του έργου της παρουσιάστηκε στη Γκαλερί Raphael του Μουσείου V&A.

Τα ρούχα της  έχουν χρησιμοποιηθεί στις ταινίες του James Bond Die Another Day και Casino Royale - και στην τηλεόραση σχεδίασε κοστούμια για την Kim Cattrall στο Sex and the City και για διάφορα επεισόδια του Gossip Girl.

 

Δείτε και τα 66 νυφικά της Jenny Packham στο κεντρικό SLIDESHOW

Περισσότερες πληροφορίες για τα νυφικά μπορείτε να βρείτε εδώ.

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: Jenny Packham - designerbridalroom.com.hk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ