Η Ellen DeGeneres κάνει ντεμπούτο στον χώρο της ομορφιάς - σειρά περιποίησης με την υπογραφή της (βίντεο)

Λέγεται Kind Science

Η Ellen DeGeneres ανοίγει πλέον τα φτερά της και στον χώρο της ομορφιάς αφού λανσάρει τη δική της σειρά περιποίησης δέρματος η οποία ονομάζεται Kind Science.

Ειδικότερα η κωμικός και παρουσιάστρια ανακοίνωσε για πρώτη φορά την κυκλοφορία της σειράς στην εκπομπή της στις αρχές του μήνα. 

«Υπάρχει κάτι για το οποίο είμαι πολύ ενθουσιασμένη», είπε η DeGeneres στο τελευταίο επεισόδιο. «Δουλεύω πάνω σε αυτό εδώ και τρία χρόνια και είμαι ενθουσιασμένη που θα το μοιραστώ μαζί σας σήμερα. (...) Έχω μια νέα σειρά περιποίησης δέρματος και τελικά θα κυκλοφορήσει στις 26 Οκτωβρίου…λέγεται Kind Science».

Η DeGeneres είπε ακόμα ότι επέλεξε το όνομα kind beauty καθώς η σειρά «ευγενική με τα ζώα, ευγενική με το δέρμα σου, ευγενική με τον πλανήτη και ευγενική με το πορτοφόλι σου».

Όπως αναφέρει το newbeauty.com τα προϊόντα είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος, χωρίς σκληρά χημικά, αρώματα ή συντηρητικά και έχουν συστατικά όπως βιταμίνη C και τη φυτική εναλλακτική της ρετινόλης, τη βακουχιόλη. Σύμφωνα με τη μάρκα, τα προϊόντα δεν προορίζονται για να αντιστρέψουν τα σημάδια γήρανσης, αλλά μάλλον για να γιορτάσουν τη γήρανση βοηθώντας παράλληλα το δέρμα να δείχνει υγιές, ανεξάρτητα από την ηλικία σας.

Το κόστος των προϊόντων κυμαίνεται από 22 έως 48 δολάρια ΗΠΑ και έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία της βιομηχανίας ομορφιάς Victoria Jackson.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο η Ellen DeGeneres είχε βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας με αφορμή  καταγγελίες για «τοξική» εργασιακή κουλτούρα που επικρατεί στα παρασκήνια του σόου της.

Στα social media πρώην συνεργάτες της είχαν κάνει λόγο για κακή συμπεριφορά από μέρους της, ενώ εκτενές άρθρο είχε γράψει και το BuzzFeed News.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ