Elle est belle, Michelle, σύζυγος και φαν του μαύρου πλανητάρχη

Λαμπερή όσο ποτέ, με μια υπέροχη χρυσο-ροζ τουαλέτα, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προσπάθησε να ζωντανέψει τη «μαγεία Ομπάμα» χθες βράδυ παίρνοντας το λόγο στο Συνέδριο των Δημοκρατών στη Βόρεια Καρολίνα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Λαμπερή όσο ποτέ, με μια υπέροχη χρυσο-ροζ τουαλέτα, η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ προσπάθησε να ζωντανέψει τη «μαγεία Ομπάμα» χθες βράδυ παίρνοντας το λόγο στο Συνέδριο των Δημοκρατών στη Βόρεια Καρολίνα και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Μπάρακ Ομπάμα παρέμεινε «ο ίδιος άνθρωπος που ξέρατε» είπε η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου και έπλεξε το εγκώμιό του αφού, όπως είπε, μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τους περισσότερους Αμερικανούς που είναι η εργασία, η ειλικρίνεια, η παιδεία και η εντιμότητα.

«Είδα από κοντά τι σημαίνει να είσαι Πρόεδρος. Ενας Πρόεδρος δέχεται συμβουλές από παντού αλλά στο τέλος όταν έρχεται η ώρα να λάβει μια απόφαση οδηγείται από τις αξίες του, το όραμά του και τις εμπειρίες της ζωής» είπε.

Η δημοφιλία της Μισέλ Ομπάμα ξεπερνάει αυτή του συζύγου της κατά 20 μονάδες και βρίσκεται στο 65%. Η Μισέλ δεν δίστασε να αναφερθεί στην ταπεινή της καταγωγή, κόρη ενός δημοτικού υπαλλήλου που υποφέρει από σκλήρυνση κατά πλάκας και μιας γραμματέως αλλά και στην μητέρα του Μπάρακ Ομπάμα «που δυσκολευόταν να πληρώσει τους λογαριασμούς». «Ο Μπάρακ ξέρει τι σημαίνει μια οικογένεια που έχει προβλήματα. Ο Μπάρακ ξέρει τι είναι το αμερικανικό όνειρο γιατί το έζησε. Και θέλει ο καθένας σε αυτή τη χώρα να έχει την ίδια ευκαιρία απ'όπου κι αν έρχεται, όποιος κι αν είναι, όποια κι αν είναι η εξωτερική του εμφάνιση» είπε, καταχειροκροτούμενη.

Η παρέμβαση της Μισέλ Ομπάμα γίνεται μια εβδομάδα μετά την ομιλία της Αν Ρόμνι, συζύγου του προεδρικού αντιπάλου των Ρεπουμπλικανών, πολυεκατομμυριούχου Μιτ Ρόμνι. Η κυρία Ομπάμα δεν ανέφερε ποτέ το όνομα του Ρόμνι αλλά υπονόησε τις διαφορές μεταξύ των δυο υποψηφίων : «Για τον Μπάρακ η επιτυχία δεν μετριέται με τα χρήματα που κερδίζει κανείς αλλά με το αποτέλεσμα που φέρνει κανείς για τη ζωή των ανθρώπων» και περιέγραψε τον σύζυγο και πατέρα Μπάρακ Ομπάμα που κάθε βράδυ κάθεται στο τραπέζι με τα παιδιά τους. «Δεν πίστευα ότι αυτό είναι δυνατό αλλά σήμερα αγαπώ ακόμη περισσότερο το σύζυγό μου, περισσότερο απ'ό,τι τον αγαπούσα πριν από 4 χρόνια ή και πριν από 23 χρόνια» είπε και επεσήμανε τις αρετές του που είναι η σοφία, το κουράγιο και η λάμψη του.

Μετά την ομιλία της Μισέλ Ομπάμα άναψαν κυριολεκτικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο τουίτερ γράφηκαν 28.000 μηνύματα το λεπτό ενώ η ομιλία του Μιτ Ρόμνι είχε μόνο 14.000 το λεπτό.

Ο δημοσιογράφος στρατηγικών αναλύσεων του Newsweek έγραψε: «Αρεσε στην ομάδα του Fox News η ομιλία της Μισέλ Ομπάμα» και σχολίασε ότι η Μισέλ ζήτησε από τους Αμερικανούς επιπλέον χρόνο για τον σύζυγό της για να πραγματοποιήσει τις αλλαγές που υποσχέθηκε.

Την ίδια ώρα, ο σύζυγός της φωτογραφιζόταν να παρακολουθεί με τις κόρες του την ομιλία της Μισέλ:



Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ