Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Νεκρός ο 69χρονος βοσκός στα Μεσοχώρια - Τον εντόπισε ελικόπτερο της Πυροσβεστικής (βίντεο)

Tραγικό τέλος για τον άτυχο, ηλικιωμένο άνδρα...

Νεκρός εντοπίστηκε ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν στην Εύβοια.

Όπως αναφέρει στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων δυστυχώς ο ηλικιωμλενος άνδρας  εντοπίστηκε κοντά στο χωριό Τσακαίοι από το ελικόπτερο της Πυροσβεστικής.

Συναγερμός είχε σημάνει στην περιοχή των Μεσοχωρίων, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να βρίσκεται επί ποδός για τον εντοπισμό 69χρονου αγνοουμένου.

Μεσοχώρια – Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 69χρονου βοσκού σε επικοινωνία με την Πυροσβεστική

Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή την Πυροσβεστική βλέποντας ότι παρασύρετε από τα ορμητικά νερά.

Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του 69χρονου βοσκού σε επικοινωνία με την Πυροσβεστική

Όπως δήλωσε στο evima.gr η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα, «ο ίδιος ο άνδρας επικοινώνησε με την πυροσβεστική το απόγευμα της Πέμπτης και την ώρα που τους έλεγε χαρακτηριστικά ότι «κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά», έκλεισε η γραμμή του τηλεφώνου.

 

 

Το πρωί ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούσαν για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Συνδρομή στις έρευνες παρείχαν το Λιμενικό Σώμα και πολλοί εθελοντές.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ