Αποκαλυπτική όσο ποτέ η Olivia Wilde σε καμπάνια καλλυντικών - Ποζάρει γυμνόστηθη & λέει "Η βιωσιμότητα είναι σέξι" (φώτο)

Η αισθησιακή καμπάνια έχει το μήνυμα: "Αγαπήστε το σώμα σας"

Η Olivia Wilde αγαπάει το σώμα της και δεν φοβάται να το δείξει. Ποζάρει γυμνόστηθη και δείχνει τα καλογυμνασμένια οπίσθια της στην καμπάνια των καλλυντικών True Botanicals.

«Νομίζω ότι υπάρχει αυτή η εντύπωση ότι η ευθύνη και η βιωσιμότητα είναι εγγενώς λογικές και βαρετές», δήλωσε η 37χρονη ηθοποιός .

"Αλλά τα προϊόντα True Botanicals είναι τόσο πολυτελή και πολύτιμα για το δέρμα  που αποδεικνύουν ότι η καθαρή και ασφαλής φροντίδα του δέρματος μπορεί να είναι μια απόλαυση.

Στην καμπάνια αυτή ήθελα να αποδείξω ότι η βιωσιμότητα είναι σέξι", συνεχίζει.

Για να αναδείξει το πόσο χρήσιμα είναι τα καλλυντικά για το περιβάλλον και το πόσο ευεργετικά είναι για το δέρμα δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει την αισθησιακή πλευρά της.

Instagram Olivia Wilde

«Είναι ένα τελετουργικό να βάζεις έναν ορό, ένα λάδι, σώματος που μυρίζει απίστευτα», εξήγησε η Πρέσβειρα των True Botanicals σε συνέντευξή της στη Vogue. «Αυτό σε βάζει σε αυτό το είδος αισθητηριακής εμπειρίας που αλλάζει τη διάθεσή σου και μπορεί να σου επιτρέψει να έχεις την ευκαιρία ακόμα και να περάσεις χρόνο με το σώμα σου», λέει, σύμφωνα με το usa magazine.

Η αγάπη για το σώμα της είναι αυτή που την ενέπνευσε να ποζάρει γυμνή για την καμπάνια.

Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε  η 37χρονη σταρ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει τόπλες, με  γυαλιά ηλίου και άκρως φυσικό στιλ.

Σε μια άλλη φωτογραφία η Γουάιλντ δείχνει τα καλοσχηματισμένα της οπίσθια καθώς στέκεται πίσω από τρία μπουκαλάκια με προϊόντα δερματικής φροντίδας.

Το "άλμπουμ" συμπληρώνουν μία φωτογραφία της με λευκό εσώρουχο και άλλη μία με βρεγμένο λευκό φανελάκι.

«Νιώσε ο εαυτός σου» αναφέρει στη λεζάντα των φωτογραφιών η πρωταγωνίστρια του Lazarus Effect, η οποία δηλώνει ότι το γεγονός ότι γέννησε και θήλασε δύο παιδιά την έκαναν να αγαπήσει περισσότερο το σώμα της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ