Θάνατος Νίκου Τσουμάνη: «Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα & τον βρήκαν νεκρό» - πιθανό το σενάριο αυτοκτονίας (βίντεο)

Ο θάνατος του προήλθε από ασφυξία...

Από ασφυξία προήλθε ο θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη, σύμφωνα με την νεκροψία που διενήργησε η ιατροδικαστής.

Θα ακολουθήσει η διαδικασία της νεκροτομής που θα ρίξει φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το ΑΠΕ.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος βρέθηκε το πρώι της Τρίτης νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.  Ήταν δεμένος με δεματικά καλώδια μίας χρήσεως, tire up, στον λαιμό του, από τα οποία φαίνεται να προήλθε ο ασφυκτικός θάνατος. Το όχημά του ήταν σταθμευμένο στη μαρίνα της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.

EUROKINISSI

EUROKINISSI

Θρήνος για τον χαμό του Ανέστη Βλάχου - η μαρτυρία του φίλου του και τα τελευταία λόγια στην κοπέλα του

Πάνω στο καπό του οχήματος, εργαζόμενες από το κατάστημα εστίασης που στεγάζεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που πέθανε ο ποδοσφαιριστής, άφησαν λίγα λουλούδια στη μνήμη του.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αυτοκτονία, ενώ για κατάθεση πήγε και η σύντροφός του.

 

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ανθρώπων από το κοντινό του περιβάλλον, στο ThessToday.gr, ο 31χρονος φέρεται να είχε εκμυστηρευτεί σε μία φίλη του πριν από λίγο καιρό, πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως και ότι ήθελε να δώσει τέλος στην ζωή του. 

 

 

Ο Γιώργος Τότσικας, επικεφαλής του Pressaris.gr και του Yellow Radio, τόνισε ότι γνώριζε προσωπικά τον νεκρό ποδοσφαιριστή λόγω της θητείας του στον Άρη το 2013 και το 2015, ενώ, έκανε λόγο για ένα «χρυσό παιδί που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα σοβαρά προβλήματα, ίσως και κατάθλιψη».

«Τον γνώρισα όλα αυτά τα χρόνια που ήταν ποδοσφαιριστής στον Άρη σε δύο περιόδους, το 2013 και το 2015. Ήταν ένα χρυσό και καλό παιδί ο οποίος δυστυχώς είχε αυτό το μοιραίο τέλος. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν σε μια κατηγορία παιδιών που έπαιζαν ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν την ανάλογη οικονομική απολαβή.

Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος γιατί έχω κάποιες έγκυρες πληροφορίες ότι αυτοκτόνησε, χωρίς βέβαια να μπορούμε να το αποδείξουμε ακόμα. Νομίζω ότι το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά προβλήματα, ίσως κατάθλιψη.

Στο στενό του περιβάλλον πρέπει κάποιοι άνθρωποι να είχαν αντιληφθεί αυτή τη μεγάλη πίεση που ένιωθε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τότσικας. Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που το τελευταίο χρονικό διάστημα ήταν κλειστός χαρακτήρας και δεν εκμυστηρευόταν εύκολα πράγματα. Φαινόταν ότι κάτι τον απασχολούσε».

«Είπε στην κοπέλα του ότι θα βγει μια βόλτα και τελικά τον βρήκαν νεκρό». Με αυτά τα λόγια περιγράφει τις τελευταίες ώρες του Νίκου Τσουμάνη, ο φίλος του και εργοδότης της συντρόφου του ποδοσφαιριστή, Σταύρος Ραλλάκης.

Όπως εξηγεί, το τελευταίο διάστημα είχε μια αποχή από το ποδόσφαιρο λόγω τραυματισμών, «τον είχε “πάρει” πολύ από “κάτω”». Σύμφωνα με τον ίδιο, «ακούω διάφορα για τον θάνατό του, ούτε καν ξέραμε εμείς, ότι μπορεί να χρωστάει χρήματα. Έδειχνε σημάδια κατάθλιψης, ήταν πολύ στεναχωρημένος και είχε απλανές βλέμμα. Ήταν ένα ωραίο παλικάρι που όλοι τον συμπαθούσαν, αλλά ήταν τρομερά κλειστός άνθρωπος».

Ο Σταύρος Ραλλάκης περιγράφει τις τελευταίες ώρες του ποδοσφαιριστή, αναφέροντας πως η σύντροφός του τον έψαχνε από την Δευτέρα, αφού ανησύχησε όταν η ώρα κυλούσε αλλά εκείνος δεν γυρνούσε. «Η κοπέλα του τον αναζητούσε από χθες, 8 το απόγευμα έφυγε από το σπίτι, είπε ότι θα πάει μια βόλτα και ότι θα γυρίσει. Επειδή υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας, η κοπέλα του τον έπαιρνε τηλέφωνο, χωρίς ωστόσο να απαντήσει, οπότε ανησύχησε και δήλωσε την εξαφάνισή του στην Ελληνική Αστυνομία. Τελικά τον βρήκαν 8 το πρωί νεκρό μέσα στο όχημά του».

«Δεν είχε δείξει κάτι με την συμπεριφορά του»

Από την πλευρά του, συγκλονισμένος δηλώνει στο Thesstoday.gr, με τον ξαφνικό θάνατο του γνωστού ποδοσφαιριστή, ο Γενικός Διευθυντής του Μακεδονικού, Γιώργος Παυλάκος.

Ο κ. Παυλάκος αναφέρει πως ήταν συμπαίκτες το 2008 στον Μακεδονικό, και είχε περίπου ένα μήνα που γύρισε ξανά στην ομάδα. «Πριν από ένα μήνα τον πήρα τηλέφωνο και ξεκινήσαμε πάλι τη συνεργασία. Δεν είχε δείξει κάτι με τη συμπεριφορά του. Μέχρι να ενσωματωθεί στην ομάδα, έκανε ατομική προπόνηση αλλά δεν μας είχε δείξει ή αναφέρει κάτι. Σήμερα μάθαμε τα κακά μαντάτα».

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ