Φοβερή στιγμή: Άντζελα Γκερέκου & Μάρω Κοντού τραγουδούν μαζί το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» του Βοσκόπουλου (φωτό & βίντεο)

Στα γυρίσματα της σειράς «Η Γη της Ελιάς»

Συγκινεί η Άντζελα Γκερέκου που τραγούδησε μαζί με τη Μάρω Κοντού το αγαπημένο τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

Ο σύζυγός της, ο «πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού, έφυγε από την ζωή μόλις πριν από δυόμισι μήνες, ωστόσο τα κομμάτια του θα μείνουν για πάντα.

Η αρχιτέκτων, ηθοποιός, πρόεδρος του ΕΟΤ και πρώην βουλευτής έχει πλέον επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί φέτος , με την ίδια μάλιστα να κάνει και σχετικές αναρτήσεις στο Instagram.

 

 

 

«Πόση χαρά να συνεργάζομαι με αυτή την υπέροχη γυναίκα! Και σας υπόσχομαι οτι η σχεση Μαρίας κι Αθηνάς έχει πολύ ενδιαφέρον...! ?❤️ #gitiselias #AngelaGerekou #marokontou» έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα από τα Post δημοσιεύοντας παράλληλα δύο φωτογραφίες εκείνης και της σπουδαίας Μάρως Κοντού.

 

 

Στον λογαριασμό του εστιατορίου Kourmas limeni έχει δημοσιευτεί ωστόσο και ένα απίθανο βίντεο με τις δύο γυναίκες να τραγουδούν μαζί το υπέροχο αυτό κομμάτι του Βοσκόπουλου.

Σε αυτό βλέπουμε τον Αντρέα Γεωργίου πίσω από το μόνιτορ, ενώ στο βάθος η Άντζελα Γκερέκου και η Μάρω Κοντού είναι καθισμένες στο τραπέζι και ερμηνεύουν το «Πριν χαθεί το όνειρό μας».

«Σπουδαίοι καλλιτέχνες γύρω από το ίδιο τραπέζι!» διαβάζουμε σε άλλη ανάρτηση ενώ στη φωτογαρφία βλέπουμε ακόμα τον Γιώργο Παρτσαλάκι και την Λυδία Κονιόρδου.

Υπενθυμίζεται ότι η Άντζελα Γκρέκου και ο Βοσκόπουλος έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη την Μαρία, η οποία είναι επίσης ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ