Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αξιοποιήστε την επιρροή του Σαββατοκύριακου για προσωπικές & φιλικές σχέσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις

Το Σαββατοκύριακο βρίσκει τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στο μεγαλύτερο μέρος του, ένα ζώδιο πιο εξωστρεφές και πιο δημιουργικό. Το πρωινό της Κυριακής και πιο συγκεκριμένα στις 11:38 θα περάσει στην Παρθένο, στρέφοντας σιγά-σιγά τη σκέψη μας στις υποχρεώσεις της εβδομάδας που ξεκινά.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, η αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα και το τρίγωνο Ερμή-Δία, που μολονότι είναι ακριβείας τη Δευτέρα τα ξημερώματα επηρεάζει από την Κυριακή, είναι οι κυρίαρχες του Σαββατοκύριακου, άλλες πιο αιχμηρές και άλλες πιο αισιόδοξες, δημιουργώντας ως σύνολο την υπόσχεση ενός πιο θετικού γουηκέντ!

Αξιοποιήστε την επιρροή του Σαββατοκύριακου τόσο για προσωπικές και φιλικές σχέσεις, για να απολαύσετε ένα δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφό σας ή για να νταντέψετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι μπορεί να πιεστούν λίγο περισσότερο το Σάββατο ή μπορεί να έχουν κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική Κυριακή.

ΚΡΙΟΣ

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Λέοντα. Είναι ένα Σαββατοκύριακο κατάλληλο για να ασχοληθείτε με την ερωτική σας ζωή, να είστε πιο δημιουργικοί, αλλά και να βρείτε χρόνο είτε για ένα χόμπι ή σπορ που σας ευχαριστεί είτε για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών σας. Το Σάββατο προσέξτε θέματα των οικονομικών. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για ένα τέτοιο ζήτημα με τον σύντροφο σας

Ενδεχομένως εκείνος-η να είναι πιο ανήσυχος για την εξέλιξη των οικονομικών και να προσπαθεί να σας βάλει φρένο. Προσπαθήστε μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει, αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε. Την Κυριακή μπορεί να οργανώνετε κάπως την εβδομάδα που έρχεται σε θέματα σπουδών ή δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιο απαιτητικό το Σαββατοκύριακο με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνετε κάποιες δουλειές στο σπίτι για να φτιάξετε την ατμόσφαιρα όπως θέλετε ή απλώς τις συνήθεις λάτρες του σπιτιού αν εργάζεστε και δεν έχετε χρόνο να το περιποιηθείτε τις καθημερινές. Το Σάββατο ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, διότι κάποιος άλλος βιάζεται.

Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας τον χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση. Την Κυριακή προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ή έστω κάνοντας δραστηριότητες που σας δημιουργούν ευχάριστη διάθεση χωρίς να πιέζεστε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι έχετε πάντα ένα ανήσυχο πνεύμα και μια καρδιά μικρού παιδιού γεμάτο περιέργεια για τη ζωή. Τα ατού σας είναι η επικοινωνία και η κίνηση. Δείξτε κατανόηση πρώτα στον εαυτό σας! Το Σάββατο είναι σαφώς πιο άνετο για σας, γοητεύετε τους άλλους με αυτά που λέτε και βοηθά να τους πείσετε και πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, να είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως διαδικτυακά.

Βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων, κλπ. Όμως προσέξτε λίγο περισσότερο την Κυριακή με τη Σελήνη στην Παρθένο, διότι μπορεί να είστε εκνευρισμένοι με κάτι (έχουμε κι ανάδρομο Ερμή μη το ξεχνάτε) και να ξεσπάτε σε λάθος ανθρώπους και για λάθος λόγο.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ