Ξεκινάει αποτοξίνωση η μητέρα του μωρού που μπουσούλαγε στο δρόμο - Η τρομαγμένη οδηγός - Φρέναρα τόσο που νόμιζα ότι θα βγω από το τζάμι (βίντεο)

"Θέλω να γίνω νονά του μωρού," λέει η κοπέλα που έσωσε το 13 μηνών κοριτσάκι

Να παραμείνει με τη μητέρα του εισηγείται η υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνιας, για το 11 μηνών βρέφος που βρέθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης να μπουσουλά σε κεντρικό δρόμο της Ελασσόνας και σώθηκε κυριολεκτικά από τα χειρότερα από νεαρή διερχόμενη οδηγό.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας, από την έρευνα που έγινε από κοινωνική λειτουργό, διαπιστώθηκε πως η μητέρα ανέκτησε τον έλεγχο και μπορεί να φυλάξει το παιδί της με την ασφάλεια ότι δε θα υπάρξει περαιτέρω πρόβλημα.

Την ίδια ώρα η κοινωνία ζητά να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μητέρα, σύμφωνα με τις αρχές, αναφέρει το on Larissa.gr.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Γάτσας στον Alpha,, μωρό και μητέρα θα παρακολουθούνται στενά από κοινωνική λειτουργό μέχρι τις τελικές αποφάσεις:

 

 

Ενώ στην υπόθεση έχει παρέμβει και εισαγγελέας. 

"Το μωρό και την μητέρα πέρα από τις υπηρεσίες του δήμου μας, τους είδαν και αντίστοιχες υπηρεσίες της Λάρισας που λειτουργούν μετά από εντολή του εισαγγελέα".

 Η μητέρα που αντιμετωπίζει προβλήματα με τον αλκοολισμό βρίσκεται ήδη σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, αναφέρει το ρεπορτάζ του Star.

H ίδια η μητέρα είπε ότι λόγω των προβλημάτων που είχε δυσκολευόταν να προσέχει επαρκώς το παιδί.

 

 

Θέλω να γίνω νονά του μωρού

Το μωράκι σώθηκε από θαύμα όταν η εθελόντρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ελένη Γκανάτσιου εντόπισε έγκαιρα το παιδί να κινείται στον δρόμο και ακινητοποίησε το όχημά της.

Η νεαρή γυναίκα άρπαξε το παιδί στην αγκαλιά της και κάλεσε τις αρχές.

"Ξαφνικά είδα μπροστά μου ένα μωρό. Μου κόπηκαν τα ήπατα, μου κόπηκαν τα πόδια. Φρέναρα τόσο πολύ, που νόμιζα ότι θα βγω από το γυαλί, τρέμω ακόμα, δήλωσε η Ελένη Γκανάτσιου, στον Alpha.

Στη συνέχεια η νεαρή κοπέλα πήγε στο αστυνομικό τμήμα και μαζί με μία νεαρή αστυνομικό πήγαν το 13 μηνών κοριτσάκι στο σπίτι του , όπου το έκαναν μπάνιο και το τάισαν.

"Το κράτησα στην αγκαλιά μου και ήταν υπέροχα, θέλω τόσο πολύ να γίνω νονά του μωρού και εγώ και η αστυνομικός", λέει η κοπέλα.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ