Ας σταθούμε στο κίτρινο καναρινί των δύο εμφανίσεων της Queen Anya Taylor Joy στα Emmy - το ένα μακρύ, το άλλο νεανικό σορτς (φωτό & βίντεο)

Η 25χρονη εξελίσσεται σε σύμβολο του στυλ

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Queen's Gambit» Anya Taylor-Joy εντυπωσίασε τόσο στην τελετή των βραβείων Emmy, όσο και στο after party, με την ηθοποιό να φορά δύο σύνολα σε καναρινί απόχρωση.

Η αλήθεια είναι ότι η 25χρονη το τελευταίο διάστημα μας έχει χαρίσει μοναδικές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με μεγάλους οίκους μόδας να ντύνουν τη νεαρή ηθοποιό που εξελίσσεται σε σύμβολο του στυλ.

Άλλωστε η σειρά του Netflix, πέρα από το σενάριο και την ερμηνεία της 25χρονης «έγραψε» και για τα υπέροχα outfits.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Στα φετινά Emmy λοιπόν η Taylor-Joy φόρεσε ένα haute couture σύνολο από τον Christian Dior το οποίο αποτελούνταν από δύο κομμάτια. Ένα μάξι, στενό σατέν φόρεμα σε καναρινί χρώμα και μια ένα μακρύ, κίτρινο παλτό - κάπα, με ουρά.

Το φόρεμά της, η γραμμή του οποίου έφερνε έντονα στα 90s, άφηνε ακάλυπτη την πλάτη, ενώ παράλληλα είχε μια λεπτομέρεια με μια μεταλλική αλυσίδα. Όσο για τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ της, φορούσε λαμπερά σκουλαρίκια και ένα κατακκόκινο κραγιόν.

Ο φακός όμως αποθανάτισε στο after party των Emmy, την Queen Gambit και με ένα ακόμα φανταστικό outfit, αυτή τη φορά πιο νεανικό. 'Ηταν ένα  vintage, κομψό, μεταξωτό σετ  Dior Haute Couture, το οποίο συνδύασε με μια μικρή διάφανη κάπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Το σύνολο θύμιζε εσώροουχα με δαντελένιες λεπτομέρειες να κοσμούν τόσο το πάνω μέρος, όσο και το σορτσάκι. Το φόρεσε με σατέν γόβες στην ίδια απόχρωση και ασορτί μάσκα προστασίας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ