Γλυκά Νερά: Άραβας νεαρής ηλικίας ο νέος ένοικος της βίλας που έγινε ο φόνος της Καρολάιν – Το έμαθα & δεν μπορώ να κοιμηθώ (βίντεο)

Σε κατάσταση σοκ ο ενοικιαστής της μεζονέτας

Η μεζονέτα των Γλυκών Νερών, όπου ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς, απέκτησε ένοικο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος φέρεται να έδωσε εντολή πριν ένα μήνα, περίπου στα μέσα Αυγούστου δηλαδή , να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα στο σπίτι.

Την είδηση επιβεβαιώνουν και γείτονες, οι οποίοι είδαν συνεργεία να βγάζουν τα πράγματα έξω, τα οποία μετέφεραν αρχικά στο υπόγειο πάρκινγκ.

Έτσι, έπειτα από πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού που ανέλαβε ειδικό συνεργείο, άνδρας αραβικής καταγωγής και νεαρής ηλικίας νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γείτονες, όταν αποφάσισε να μετακομίσει εκεί, δεν γνώριζε για την τραγική ιστορία της άγριας δολοφονίας της Καρολάιν, όπως ούτε και για το κρέμασμα του σκύλου στην κουπαστή της σκάλας.

Ο νέος ένοικος εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως από την στιγμή που έμαθε για τη γυναικοκτονία, δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ