Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Η Porsche του Mad Clip είχε λάστιχα για αγώνες ταχύτητας - Ακατάλληλα για τους δρόμους της πόλης, δεν απέδωσαν περνώντας από νερά

Τα λάστιχα Semi Slick είναι ειδικά κατασκευασμένα για αγώνες ταχύτητας.... 

Πέρασαν 18 μέρες από το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του τράπερ Mad Clip. Η Porche του όμως έδωσε την απάντηση για το τι συνέβη εκείνο το τραγικό βράδυ. 

Η αυτοψία του πραγματογνώμονα της οικογένειάς του τράπερ, Παναγιώτη Μαδιά, συμπληρώνει τα κομμάτια του παζλ που παρέμεναν θολά. Η Porsche «φορούσε» λάστιχα Semi Slick που είναι ειδικά κατασκευασμένα για αγώνες ταχύτητας.

Όπως ανέφερε στο MEGA Καλημέρα ο Παναγιώτης Μαδιάς, ο ειδικός πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια του τράπερ, χθες έκανε τεχνικό έλεγχο και αυτοψία στο αμάξι,

«Τσαλακώθηκε όλος ο ζωτικός χώρος της καμπίνας. Και με μικρότερη ταχύτητα να γινόταν η πρόσκρουση, με 65-70 χλμ, θα ήταν τα ίδια αποτελέσματα» σημείωσε ο κ. Μαδιάς, ενώ συμπλήρωσε ότι λόγω της καταστροφής του αυτοκινήτου δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν αν ο τράπερ είχε κλείσει το αντιspeed σύστημα.

Όσον αφορά στα ελαστικά του αυτοκινήτου, αυτά ήταν ημιαγωνιστικά, «ελαστικά πίστας» τα οποία ωστόσο ήταν καινούργια, καθώς είχαν τοποθετηθεί στα τέλη Δεκεμβρίου του 2020.

«Το αυτοκίνητο του άτυχου Mad Clip ολοκλήρωσε με επιτυχία όλο το επικίνδυνο τόξο της στροφής, μπήκε στην ευθεία και άρχισε να εκτρέπεται δεξιόστροφα. Πρώτη σκέψη μας ήταν ότι κάποιο άλλο όχημα του μπήκε κάθετα ή κάποιο ζώο. Κάποιο εμπόδιο. Όμως αυτό δεν φαίνεται στο βίντεο» τόνισε ο κ. Μαδιάς.

«Μήπως ο οδηγός στην πρώτη δεξιόστροφη εκτροπή, έκανε υπερδιόρθωση προς τα αριστερά , και από την ταχύτητα του ξέφυγε;» κατέληξε ο ειδικός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ