Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που έγκυος γυναίκα πάει να πηδήξει από παράθυρο 2ου ορόφου για να γλιτώσει από τον άντρα της

Η Jose είπε ότι ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει επανειλημμένα

Σοκάρει βίντεο από την Βραζιλία που δείχνει μια έγκυο γυναίκα να προσπαθεί να πηδήξει από το παράθυρο, πιθανόν για να γλιτώσει από τον βίαιο άντρα της.

Το ανησυχητικό περιστατικό καταγράφηκε το Σάββατο από κατοίκους στην πόλη Duque de Caxias του Ρίο ντε Τζανέιρο και στα πλάνα φαίνεται η 35χρονη María José, η οποία και βρίσκεται στην 10η εβδομάδα της κύησης.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε η Daily Mail η γυναίκα τοποθετεί το αριστερό της πόδι πάνω από το παράθυρο, ωστόσο ο 32χρονος Vitor Batista φαίνεται να την τραβάει από το κεφάλι και να την βάζει ξανά μέσα στ σπίτι.

 

 

Ο Batista, όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο, φέρεται να εξοργίστηκε τη Δευτέρα αφού ανακάλυψε ότι η γυναίκα του έγραψε ένα σημείωμα ζητώντας βοήθεια και το πέταξε έξω από το παράθυρο. Σύμφωνα με το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο G1, είπε στις αρχές ότι ο καβγάς ήταν «απλώς ένας καβγάς ανάμεσα σε ένα ζευγάρι».

Η Jose είπε στο δίκτυο ότι ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει επανειλημμένα καθ 'όλη τη διάρκεια της σχέσης τους. Ο Batista φέρεται επίσης να απείλησε αυτήν και τον τετράχρονο γιο, που έχει η γυναίκα από προηγούμενη σχέση.

«Ήταν ζηλιάρης και πολύ κτητικός. Δεν με άφηνε να βγω στο δρόμο, Έχασα ακόμη και τη δουλειά μου » δήλωσε η Jose προσθέτοντας ότι «όταν μου επιτέθηκε, είχα ουλές και δεν μπορούσα να δουλέψω».

Παρά τη συνεχή κακοποίηση, η Maria πίστευε ότι τελικά ο άντρας της θα αλλάξει. «Πάντα πιστεύα ότι ένα άτομο μπορεί να αλλάξει, αλλά η επιθετικότητα συνεχίζεται με την πάροδο του χρόνου ... Και μόνο χειροτερεύει», είπε. «Δεν είχα το κουράγιο. Ντράπηκα». «Αν οι γείτονες δεν είχαν καλέσει την αστυνομία, το θύμα θα μπορούσε να μην είχε επιζήσει» δήλωσε η αστυνομικός Φερνάντα Φερνάντες.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ