Ανατροπή: Η Κατερίνα Διδασκάλου δεν είχε ποτέ Κορωνοϊό - Η αλήθεια για την υγεία της (φώτο)

Η υγεία της αγαπημένης ηθοποιού αποκαθίσταται 

Πριν από λίγες μέρες η είδηση ότι οι παραστάσεις του έργου "Η Πόρνη από πάνω" , διακόπτονται επειδή η πρωταγωνίστρια Κατερίνα Διδασκάλου, προσβλήθηκε από Covid-19 προκάλεσε θλίψη στο θεατρικό κοινό και στους θαυμαστές της αγαπημένης ηθοποιού.

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε ανακοίνωση της στα Social Media στις 27 Αυγούστου, ανέφερε ότι η περιοδεία σταματάει επειδή προσβλήθηκε από τον Κορωνοϊό.

Στις 31 Αυγούστου, ακολούθησε δεύτερη ανακοίνωση από την τηλεοπτική "Μυρσίνη" που έλεγε ότι την 1η Σεπτεμβρίου, βγαίνει από την απομόνωση καθώς η υγεία της, μετά την πνευμονία που την ταλαιπώρησε, αποκαθίσταται.

Η "αντροπή" ήρθε από τον συγγραφέα του έργου "Η πόρνη από πάνω" Αντώνη Τσιπιανίτη, ο οποίος σε ανάρτηση του στο Facebook, έγραψε ότι η Κατερίνα Διδασκάλου, δεν έπασχε ποτέ από Κορωνοϊό. 

"Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορούμαι πως από τα αρμόδια ιατρικά όργανα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για να διερευνηθεί πως είναι δυνατόν με τρία ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΡΙΑΚΑ ΤΕΣΤ  να βρέθηκε γιατρός που να είπε στην Κατερίνα πως κατά τη δική του κρίση έχει τον ιό.
Σήμερα έκανε και τέταρτο μοριακό τεστ και βγήκε και αυτό ΑΡΝΗΤΙΚΟ...
Συμπέρασμα: Δεν είχε και δεν έχει κόβιντ!
Τα υπόλοιπα θα διερευνηθούν από εκείνους που οφείλουν να τα διερευνήσουν.
Εγώ κρατώ ότι η Κατερίνα είναι υγιέστατη! (τουλάχιστον από πλευράς κόβιντ...)¨', έγραψε ο Αντώνης Τσιπανίτης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ