Ποια τρία ζώδια έχουν περιορισμένη επαφή με το συναίσθημά τους με αποτέλεσμα να γίνονται εντελώς επικριτικά;

Τα 3 πιο επικριτικά ζώδια

 

Το να έχεις ενσυναίσθηση, κατανόηση και να μπορείς να δεχτείς τη διαφορετικότητα των άλλων δεν είναι εύκολη υπόθεση, τουλάχιστον όχι για όλους. Υπάρχουν αυτοί που μπορούν να μπουν στα παπούτσια του άλλου, που καταλαβαίνουν ότι οι άνθρωποι λειτουργούν και αντιδρούν διαφορετικά σε διάφορες καταστάσεις, αλλά και αυτοί που θέλουν τα πράγματα να κυλούν με τον δικό τους ρυθμό και να γίνονται μόνο με τον δικό τους τρόπο.

Διότι αν γίνουν αλλιώς, εκνευρίζονται και βγάζουν τον επικριτικό τους εαυτό και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Τα ζώδια που είναι πιο επικριτικά είναι τρία. Οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι (αλλά και όσοι έχουν τον Ερμή τους σε αυτά τα ζώδια), έχουν την τάση να ακολουθούν μια πιο «αποστειρωμένη» και άκαμπτη προσέγγιση στις απόψεις τους και το σύστημα αξιών και πεποιθήσεών τους δεν είναι ευέλικτο. Αυτό συμβαίνει και λόγω του κυβερνήτη τους. Η Παρθένος κυβερνάται από τον Ερμή και η επαφή της με το συναίσθημα είναι πιο περιορισμένη, αφού επεξεργάζεται τα δεδομένα με βάση την ψυχρή λογική.

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο, που είναι και ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Υδροχόου, πριν ανακαλυφθεί ο Ουρανός. Ο Κρόνος είναι πλανήτης των ορίων, της δομής και των περιορισμών και με αυτά τα χαρακτηριστικά οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι προσεγγίζουν τη ζωή και τις σχέσεις τους.

 

Δείτε αναλυτικότερα για τα τρία αυτά ζώδια στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ