Οι ερωτικές προβλέψεις της εβδομάδας 23/08 – 29/08: Οι σχέσεις γίνονται πιο σοβαρές – Καλό θα ήταν να πάρουμε αποφάσεις για τα προσωπικά μας

Την Τετάρτη έχουμε μια διαφορετικού τύπου ενέργεια

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά με μια σταθεροποιητική όψη τριγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Ζυγό και τον Κρόνο στον Υδροχόο τη Δευτέρα 23/8. Με αυτή την όψη οι συνειδητοποιήσεις, κυρίως σε θέματα σχέσεων, έρχονται πιο εύκολα. Γνωρίζουμε σε ποια φάση βρισκόμαστε και ακόμη κι αν δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε στη ζωή μας για τα αισθηματικά μας, δεν φαίνεται να μας αγχώνει ιδιαίτερα.

Η όψη αυτή είναι θετική για να πάρουμε αποφάσεις για τα προσωπικά μας, όπως π.χ. να επισημοποιήσουμε μια σχέση, να ορίσουμε μια σημαντική ημερομηνία για να εξελιχθεί μια σχέση, όπως είναι η συμβίωση ή ένας γάμος. Ακόμη, σε νέες σχέσεις βοηθά να σταθεροποιηθούν και να γίνουν τα πράγματα πιο σοβαρά. Μια πιο θετική στάση απέναντι στις σχέσεις γενικότερα κυριαρχεί στο ξεκίνημα της εβδομάδας.

Την Τετάρτη έχουμε μια διαφορετικού τύπου ενέργεια, καθώς ο Ερμής έρχεται σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα και μπορεί η κρίση μας να επηρεάζεται από τη φαντασία μας ή και τις προσδοκίες μας. Δεν είναι δύσκολο με αυτή την όψη να πέσουμε θύματα κάποιου που θέλει να μας κοροϊδέψει με τα λόγια του, ειδικά αν ακούμε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα στις 2/8 βοηθά να είμαστε λίγο πιο οξυδερκείς και να βλέπουμε τα πράγματα σε βάθος.

Δείτε τι ισχύει αναλυτικά για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ