Η Λάουρα Νάργες στις πρώτες φωτό με τον νέο έρωτά της: Τα φιλιά στην παραλία με τον Χρήστο Σαντικάι - ποιος είναι ο νεαρός μουσικός

Είναι σχεδόν δύο μήνες μαζί!

Τον έρωτα στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι έχει βρει η Λάουρα Νάργες, που πέρασε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές μαζί με τον νέο της αγαπημένο.

Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση του, ωστόσο σύμφωνα με το ΟΚ - που δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες - είναι σχεδόν δύο μήνες μαζί και απολαυάνουν τις διακοπές τους στη Ρόδο. 

Η 30χρονη ραδιοφωνική παραγωγός και ο 27χρονος τραγουδιστής  έκαναν μπάνιο στην θάλασσα, ενώ ο φακός τους αποθανάτισε να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά μέσα στο νερό.

φωτό: okmag.gr.

«Θα ήθελα να είναι αυτό που λέμε “καλός άνθρωπος”, να έχει αγνή ψυχή, να είναι σε θέση να επικοινωνεί και να είναι διατεθειμένος να γίνουμε ομάδα, ώστε να στηρίζει ο ένας τον άλλο στα δύσκολα» είχε πει η Λάουρα Νάργες σε συνέντευξή της στο ΟΚ το 2020, περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά του ιδανικού για εκείνη συντρόφου.



Ποιος είναι ο 27χρονος Χρήστος Σαντικάι που έχει «κλέψει» την καρδιά της Λάουρα Νάργες

Μουσικός στο επάγγελμα ο Χρήστος Σαντικάι έγινε ιδιαίτερα γνωστός όταν στα εννέα του μόλις χρόνια έψελνε ύμνους, τα Χριστούγεννα και το Πάσχα. Ανάμεσα στα κομμάτια που ερμήνευσε ως παιδί ήταν και ο «μικρός τυμπανιστής».

10 χρόνια αργότερα τον είδαμε στο «The Voice» να ερμηνεύει το «Αν είσαι ένα αστέρι» του Νίκου Βέρτη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ