Ο Λιονέλ Μέσι κάνει διακοπές με την φαμίλια του: Η οικογενειακή φωτό & τα φιλιά με την «καυτή» σύζυγό του κάτω από το νερό (βίντεο)

Στέφτηκε πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής και τώρα χαλαρώνει!

Διακοπές με την οικογένειά του κάνει ο Λιονέρ Μέσι που μόλις πριν λίγες εβδομάδες στέφτηκε πρωταθλητής Λατινικής Αμερικής με την Αργεντινή.

Ο ποδοσφαιριστής χωρίς κανένα άγχος πια περνάει ένα ξέγνοιαστό καλοκαίρι κολυμπώντας με τα παιδιά του αλλά και με την πανέμορφη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούτσο, με την οποία είναι πεντρεμένος από το 2017.

Μάλιστα στο Instagram του έχει δημοσιεύσει και ορισμένες φωτογραφίες από τις όμορφες οικογενειακές τους στιγμές, αλλά και ένα βίντεο με τα υποβρύχια φιλιά εκείνου και της καλλονής γυναίκας του. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία αγόρια, τον 8χρονο Τιάγκο, τον 5χρονο Ματέο και τον 3χρονο Τσίρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Σε μια από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε ο Αργεντίνος σούπερ σταρ στο Instagram τον βλέπουμε μέσα στην πισίνα, σε κάποιο θέρετρο, μαζί με την Αντονέλα και τα τρία πιτσιρίκια που κάνουν γκριμάτσες στον φακό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

«Διακοπές με την οικογένεια» έγραψε σε άλλο ποστ του ο Λιονέλ Μέσι ανεβάζοντας μια φωτογραφία των παιδιών του με την μαμά τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ