Μαρία Σάκκαρη: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στο Τόκιο και το ποστ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - «χρόνια πολλά λάβ» (φωτό & βίντεο)

Μια μέρα που θα θυμάται για πάντα!

Η Μαρία Σάκκαρη είχε τα γενέθλια της σήμερα κλείνοντας τα 26 και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αποστολής στο Τόκιο, όπου και βρίσκονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της επιφύλαξε μία έκπληξη. Την ίδια ώρα ανάρτηση έκανε και ο σύντροφός της Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα με πρωτοβουλία του Αρχηγού Μιχάλη Φυσεντζίδη και του υπαρχηγού Ιάκωβου Φιλιππούση  ετοιμάστηκε μια μικρή γιορτή γενεθλίων χωρίς να το γνωρίζει η Μαρία. Βρέθηκε η τούρτα και τα απαραίτητα κεράκια και εκλήθη η πρωταθλήτρια του τένις στο Αρχηγείο για ένα σημαντικό θέμα.

Όταν ανακάλυψε τι συμβαίνει, έδειξε ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη, παρουσία της Ολυμπιονίκη Αννας Κορακάκη με την οποία μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο στο Ολυμπιακό Χωριό. Ολοι της ευχήθηκαν χρόνια πολλά με πολλές επιτυχίες, ενώ τις ευχές του έδωσε και σε ζωντανή σύνδεση ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος που παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η Μαρία Σάκκαρη αφού τους ευχαρίστησε όλους, είπε: «Ξέρετε ποια είναι η ευχή μου. Είναι πολύ ιδιαίτερα γενέθλια για μένα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που μου κάνατε και θα το θυμάμαι για πάντα...».

Μια ανάρτηση όμως για τα γενέθλια της καλής του έκανε και ο γιος του πρωθυπουργού που ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «και επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25 χρόνια πολλά λαβ».

Η Μαρία Σάκκαρη πριν κάποιες μέρες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, Tik Talk, και ήταν η πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά το Roland Garros. 

Σε αυτή μίλησε για το τένις, τα παιδικά της χρόνια και κλήθηκε να απαντήσει και για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκηαποκαλύπτοντας πως είναι ζευγάρι τους τελευταίους έξι μήνες.

«Πάει ένας χρόνος τώρα που γνωριστήκαμε και η αλήθεια είναι ότι με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είναι ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί, το έχω πει άλλωστε, δεν είναι κρυφό» είπε μεταξύ άλλων.

«Ούτε εκείνος ούτε εγώ έχουμε δώσει ποτέ δικαίωμα. Ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί, μπορώ να μιλάω για εκείνον για ώρες. Έχουμε μια πολύ εύκολη σχέση, είναι πολύ εύκολος άνθρωπος», προσέθεσε αποκαλύπτοντας πως παίζει πολύ ωραίο τένις έχοντας πολύ καλό σερβίς.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ