Βάπτιση πολλών καρατίων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα! Ο ιδιοκτήτης των Hilton Ευρώπης Ανδρέας Παναγιώτου & η καλλονή σύζυγός του Αλεξάνδρα βαφτίζουν τον γιο τους! (φωτό)

Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Island για εκλεκτούς προσκεκλημένους

Βάπτιση πολλών καρατίων πρόκειται να γίνει στις 21 Ιουλίου στην Βουλιαγμένη, δίνοντας Αθηναϊκή Ριβιέρα την αίγλη που της αρμόζει! 

Οι γονείς του νεοφώτιστου είναι η καλλονή Αλεξάνδρα Λοΐζου-Παναγιώτου (πρώην μοντέλο) και ο Κύπριος μεγιστάνας του real estate και των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων Ανδρέας Παναγιώτου, οι οποίοι ζουν μόνιμα, μαζί με τον γιο της Αλεξάνδρας από τον πρώτο της γάμο Γρηγόρη, σε μια εντυπωσιακή βίλα στο St. Georges Hill στην Μεγάλη Βρεττανία, όπου ζει και δραστηριοποιείται ο Κύπριος εκατομμυριούχος, η περιουσία το οποίου υπολογίζεται πως ξεπερνά τις 500.000.000 στερλίνες.

Το παιδί που θα πάρει το όνομα Αριστοτέλης είναι το έβδομο παιδί του Ανδρέα Παναγιώτου και γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου. Η τελετή θα γίνει στην εκκλησία Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη, ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση στο Island για εκλεκτούς προσκεκλημένους στις 21 Ιουλίου, σύμφωνα με το sissyworld.com. Ευχαριστούμε την Σίσσυ Παπαγεωργίου για την ευγενική παραχώρηση του θέματος.

Αρχικά η βάπτιση θα γινόταν στις 24 Ιουνίου, αλλά λόγω των μέτρων που επέβαλλαν περιορισμένο αριθμό καλεσμένων και καθόλου μουσική, οι ευτυχείς γονείς αποφάσισαν να την αναβάλλουν για τις 21 Ιουλίου, οπότε οι καλεσμένοι τους θα έχουν την χαρά ν απολαύσουν live την Νατάσσα Θεοδωρίδου!

Η καλλονή μαμά Αλεξάνδρα Λοίζου αναμένεται να εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά με την τουαλέτα που θα φορέσει, που αυτή τη φορά δεν θα είναι δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας και κουμπάρας της Αννας Βενέτη, που είχε δημιουργήσει το νυφικό της, αλλά Vrettos Vrettakos.

Photo:sissyworld.com.

Στο γάμο αναμένεται να παρευρεθεί όλη η αφρόκρεμα της Αγγλίας, της Αμερική, της  Ιταλία, του Ντουμπάι, της Κύπρου και φυσικά της Ελλάδας. Το ζευγάρι κατά την παραμονή του στην Ελλάδα θα απολαύσει τη θάλασσα με το εμβληματικό, πολυτελές, μαύρο γιωτ του, μήκους 42 μέτρων, που έχει το όνομα της εταιρείας του Αντρέα Παναγιώτου  «Ability» και βρίσκεται στη  Μαρίνα του Φλοίσβου.

Το ξεχωριστό αυτό  σκάφος με τις 5 καμπίνες, και τον φουλ εξοπλισμό, με τις επιθετικές γραμμές του που παραπέμπουν σε αιχμή σπαθιού, κατασκευασμένο στα ναυπηγεία της γνωστής ιταλικής Baglietto και με δυνατότητα να ταξιδεύει συνεχώς για 800 ναυτικά μίλια και ταχύτητα που μπορεί να φτάσει τους 35 κόμβους την ώρα, ανήκε στον διάσημο Ιταλό σχεδιαστή Roberto Cavalli.

Φημολογείται μάλιστα πως ο Κύπριος εκατομμυριούχος το αγόρασε σχεδόν μόλις το είδε, πληρώνοντας σε μετρητά μισό δισεκατομμύριο ευρώ, με τον όρο να μείνουν όλα τα αντικείμενα (τα οποία ήταν ομολογουμένως εξαιρετικής αισθητικής) που υπήρχαν στο σκάφος.

Εκτός όμως από το πολυτελές σκάφος ο Παναγιώτου διαθέτει ιδιωτικό τζετ, Φεράρι, Λαμποργκίνι, Ρόλς Ρόυς και άλλα πολυτελή αυτοκίνητα! 

Το Ability Group διαθέτει 33 ξενοδοχεία, εκ των οποίων 18 είναι Hilton (αφού είναι ο μεγαλύτερος διαχειριστής της φίρμας στην Ευρώπη) όλα στο UK και τη Σκωτία και τεράστιας σημασίας brands, όπως τα Waldorf Astoria, τα Premiering Travellage, Crown Plaza, Park Inn κλπ, ενώ εξελίσσει το μεγαλύτερο resort στην Ευρώπη. Στη Σικελία, αγόρασε πριν κάποια χρόνια resort (έναντι 120 εκατ. ευρώ) με 554 βίλες και ενα ξενοδοχείο 300 δωματίων, 18 εστιατόρια, πισίνες κλπ και τώρα με επένδυση άλλων 150 εκατομμυρίων γίνεται ανάπτυξη για ένα πεντάστερο resort παγκοσμίου επιπέδου. 

Photo:sissyworld.com

Εξάλλου το Ability Group έχει  500 διαμερίσματα ακόμα και εμπορικά κτίρια- γραφεία, ενώ στη Γερμανία έχει 9 μεγάλα σούπερ μάρκετς, καθώς και δραστηριότητες μέσω δεκάδων θυγατρικών σε Κύπρο, Ιταλία, Γερμανία, Λουξεμβούργο. Τώρα στο χαρτοφυλάκιο του Ability Group θα μπουν και ακίνητα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι φημολογείται πως το ερωτευμένο ζευγάρι σκοπεύει να μείνει πιο μόνιμα στην Ελλάδα και έχει μάλιστα νοικιάσει τη βίλα Έλληνα εφοπλιστή στα νότια προάστια, ώστε να καλύψει προς το παρόν τις στεγαστικές του ανάγκες, πριν προβεί στην αγορά ακινήτου.

Photo:sissyworld.com.

Η καλλονή Αλεξάνδρα Λοίζου, έκλεψε την καρδιά του ζάμπλουτου επιχειρηματία το καλοκαίρι του 2018, όταν προχώρησε σε διαδικασία διαζυγίου με τον πρώτο της σύζυγο, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, τον οποίο είχε παντρευτεί σε μια χλιδάτη τελετή στη Βουλιαγμένη το 2014 και με τον οποίο είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί, τον Γρηγόρη.

Αμέσως  τον ακολούθησε με τον γιό της στη Βρεττανία και 1 χρόνο αργότερα,  Ιούνιο του 2019 τον παντρεύτηκε με έναν γάμο υπερπαραγωγή που είχε φιλοξενηθεί σε δεκάδες περιοδικά!

Αρχικά η τελετή είχε πραγματοποιηθεί στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας  σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, ενώ 2 μέρες νωρίτερα, το ζευγάρι παρέθεσε pre-wedding party με άφθονη ζωντανή ελληνική μουσική στον κήπο της εντυπωσιακής βίλας  του στο St. Georges Hill.

Photo:sissyworld.com.

Η νύφη που κατέφθασε στην εκκλησία με Rolls Royce, συνοδευόταν από τον πατέρα της και τον γιο της Γρηγόρη, ενώ παράνυφες του ζευγαριού ήταν οι 3 κόρες του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία.

Το ζευγάρι δεξιώθηκε στο ballroom του πολυτελούς «Claridge’s» στην αριστοκρατική Mayfair τους 200 περίπου καλεσμένους που είχαν έρθει από όλο τον κόσμο και που φιλοξενήθηκαν όλοι στο «Hilton Syon Park», ιδιοκτησίας του Ομίλου Ability Group. Εντύπωση είχε προκαλέσει η «χρυσή» πενταώροφη γαμήλια τούρτα, τα πυροτεχνήματα, το ζεϊμπέκικο του γαμπρού στο  τραγούδι «Δεν θέλω τέτοιους φίλους» και η εμφάνιση-έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα, που ενθουσίασε τους καλεσμένους.

Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική, μια που εκτός από πανέμορφα λουλούδια και αμέτρητα κεριά, η αισθητική του χώρου είχε δανειστεί στοιχεία από τη ρομαντική Βενετία, όπου ο Κύπριος επιχειρηματίας είχε κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του!

Photo:sissyworld.com.

Τις εντυπώσεις όμως είχαν κλέψει και οι νεόνυμφοι με τις εμφανίσεις τους, καθώς ο γαμπρός φορούσε κοστούμι Tom Ford και η νύφη ακτινοβολούσε μέσα από τα 3 νυφικά φορέματα της, (τα δύο διά χειρός της Ελληνίδας σχεδιάστριας Αννας Βενέτη, που είναι και κουμπάρα της και το τρίτο από την γνωστή  σχεδιάστρια Γκάλια Λαχάβ, δημιουργίες της οποίας φορούν συχνά οι σταρ του Χόλλυγουντ)!

Αντί για δώρα γάμου, το ζευγάρι είχε συγκεντρώσει ένα χρηματικό  ποσό για ενίσχυση του Ιδρύματος Hilton Foundation του Λονδίνου, ιδιοκτησίας του Ομίλου Ability Group, ενώ μετά τον γάμο, οι νεόνυμφοι έφυγαν για ταξίδι του μέλιτος στις Μπαχάμες και στο Μαιάμι!

Το ίδιο εντυπωσιακή με το γάμο αναμένεται και η βάπτιση του νεοφώτιστου, γεγονός που θα ξυπνήσει τις «παλιές» δόξες της Αθηναικής Ριβιέρας, που εδώ και 1 1/2 χρόνο έχει πέσει σε σχετική «ύπνωση» λόγω της πανδημίας…

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ