Ο Πέρεθ «στολίζει» κανονικά τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είναι τρελός, αυτός ο τύπος είναι βλάκας, είναι άρρωστος» - νέα ηχητικά στο φως (βίντεο)

Συνεχίζουν τα παρατράγουδα για την Ρεάλ Μαδρίτης 

Συνεχίζουν τα παρατράγουδα για Ρεάλ Μαδρίτης με ισπανική εφημερίδα να δημοσιεύει νέα ηχητικά από τον Πέρεθ να στρέφεται κατά παικτών της ομάδας.

Ειδικότερα το El Confidencial φέρνει στο φως ηχητικά στα οποία ακούγεται ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Φλορεντίνο Πέρεθ να αποκαλεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο «βλάκα» και «άρρωστο».

«Είναι τρελός. Αυτός ο τύπος είναι βλάκας. Είναι άρρωστος. Νομίζουν ότι είναι φυσιολογικός, όμως δεν ισχύει αυτό. Διαφορετικά, δεν θα έκανε αυτά που έχει κάνει. Η τελευταία ανοησία που έκανε την είδε όλος ο κόσμος. Γιατί πιστεύεις ότι έκανε αυτή τη χαζομάρα» ακούγεται να λέει ενώ σε άλλο σημείο φέρεται να λέει:

«Ο Μέντες δεν δίνει εντολές σε εκείνον. Όπως δεν δίνει εντολές και στον Μουρίνιο. Ούτε για τον τρόπο που πρέπει να μιλάνε στις συνεντεύξεις. Τίποτα. Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα εγωιστές. Τόσο λάθος, και ο προπονητής και εκείνος, δεν βλέπουν την πραγματικότητα.

Και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει περισσότερα χρήματα, αν ήταν διαφορετικοί. Αυτοί οι δύο δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την διαχείριση των δικαιωμάτων της εικόνας τους. Πόσο μάλλον με αυτό τον προκλητικό τρόπο, με αυτή την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και όλοι τους αντιπαθούν… Δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα, αλλά το αντίθετο».

Να σημειωθεί ότι το El Confidencial είχε δημοσιεύσει ακόμα ηχητικά με τον Πέρεθ να «στολίζει» άλλους παίκτες όπως τον Κασίγιας και τον Ραούλ Γκονζάλες, σύμφωνα με το express.co.uk.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ