Τρισευτυχισμένος μπαμπάς ο Δημήτρης Σκουλός: Γεννήθηκε το 2ο παιδί του! - «το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα» (φωτό)

Τα πιο γλυκά λόγια για τις γυναίκες της ζωής του!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέη ο Δημήτρης Σκουλός καθώς η αγαπημένη του σύγυζος Τζέλα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους το οποίο είναι επίσης κοριτσάκι.

Ο διάσημος φωτογράφος και κριτής του GNTM ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με το χεράκι της μικρής και το βραχιολάκι που βάζουν στα μωρά στο μαιευτήριο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

 

«Τρείς πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα .❤️» έγραψε στο ποστ του.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Σκουλός είχε κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη της καλής του την Ημέρα της Γυναίκας  δείχνοντας την φουσκωμένη  κοιλίτσα της γυναίκας του με την κόρη του Μαϊρα να την φιλά. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by skoulos (@skoulos)

 

''Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου . Είναι η έμπνευση μου,η χαρά μου,το γέλιο μου,η λαχτάρα μου,η αρμονία μου....... Για αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα ακόμα'' είχε γράψει στο ποστ του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ