H γυναίκα της Vanessa Bruno είναι γοητευτική & διαθέτει παριζιάνικη φινέτσα - Τα ρούχα που θα αγαπήσετε (φώτο)

Γυναίκες που μοιάζουν με "κομψές Παριζιάνες" - Η νέα μπουτίκ στο Κάπρι 

Για  φέτος το καλοκαίρι, η Vanessa Bruno ετοιμάζει  τις βαλίτσες της για το  Κάπρι και παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bruno (@vanessabruno)

Ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν με την   εικόνα του υπέροχου ιταλικού νησιού: ελαφρά, αέρινα και αυθεντικά.

Στο πρόγραμμα; Μποέμ μπλούζες, μακριά κεντητά  καλοκαιρινά φορέματα που μπορούν να φορεθούν μέρα και νύχτα, αλλά και η απαραίτητη tote τσάντα της σχεδιάστριας, σχεδιασμένη για την περίσταση σε ηλιακές παραλλαγές και ενισχυμένη με κροσέ λεπτομέρειες.

Όλα διαθέσιμα στη νέα μπουτίκ Vanessa Bruno στο Κάπρι, η οποία άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες της, η συλλογή των υπέροχων ρούχων και αξεσουάρ είναι φτιαγμένη για να καταπλήξει.

γυναίκα της Vanessa Bruno είναι ελεύθερο πνεύμα.

Πάντα σε κίνηση, είναι μια γυναίκα προσγειωμένη στην εποχή της,  ανυπόμονη να κατακτήσει τον κόσμο, με  παριζιάνικη  αισθησιακή γοητεία.

Από αυτό προέρχεται μια αυθεντική γοητεία που είναι πάντα πηγαία. Έχω στο μυαλό γυναίκες καλλιτέχνες, και κομψές Παριζιάνες χωρίς να το παρακάνω ποτέ", λέει η σχεδιάστρια στη γαλλική Vogue.

Vanessa Bruno - Αβίαστη σοφιστικέ γοητεία

Με μητέρα από τη Δανία και Γάλλο πατέρα, η στιλίστας αξιοποίησε στο έπακρο τις διαφορετικές  και πολύτιμες ρίζες της για να χτίσει το εμπορικό σήμα της, ένα μοναδικό οίκο εγγενώς συνδεδεμένο με τη διαχρονική αύρα και το μυστήριο της Παριζιάνας .

 
Τα σχέδιά της είναι μινιμαλιστικά αλλά παράλληλα σύγχρονα και πολύπλοκα.

Το ύφασμα κόβεται σε καθαρές γραμμές με στόχο την ενίσχυση της σύγχρονης γυναικείας σιλουέτας. Η άνεση επιβάλλεται μέσω κομψότητας.


 
Έτσι, στα χέρια της Vanessa, ένας βαμβακερός καμβάς, μερικές πούλιες και ένα απλό σχήμα ήταν αρκετά για να μετατρέψουν ένα καθημερινό αντικείμενο σε ένα διαχρονικό και απαραίτητο αξεσουάρ μόδας: την εμβληματική Cabas tote.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ