Ζέτα Δούκα - Μαρία Ναυπλιώτου: Δύο κολλητές στην Αστυπάλαια! Κολυμπάνε, βουτάνε, πίνουν κρασί - Τα μαγιό τους υπέροχα (φωτό & βίντεο)

Δείτε τις φωτό από τις διακοπές τους!

Εξόρμηση για την Ζέτα Δούκα και την Μαρία Ναυπλιώτου που βρέθηκαν στην Αστυπάλαια και πέρασαν όμορφες στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Οι δύο κολλητές μετά από μετά από πρόταση της Μαρίας Καμπούρη και της κειμενογράφου Μαριέττας Φαφούτη ταξίδεψαν στο πανέμορφο νησί και μοιράστηκαν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Κολύμπησαν, ήπιαν το κρασί τους, έκαναν βουτιές από το σκάφος και ξάπλωσαν στην ακρογιαλιά! Την ίδια ώρα είχαμε την ευκαιρία μέσα από τις αναρτήσεις τους να δούμε και τα υπέροχα μαγιό που είχαν πακετάρει στις βαλίτσες τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Η Ζέτα Δούκα φόρεσε ένα animal print ολόσωμο με κοψίματα αλλά και ένα φούξια μπικίνι, ενώ η φιλενάδα της προτίμησε για το μαύρο και γκρενά χρώμα, ενώ παράλληλα μας έδειξε και το όμορφο ασπρόμαυρο μπικίνι της. 

Photo:Instagram/zetadouka

Photo:Instagram/zetadouka

Photo:Instagram/marianafpliotou

Photo:Instagram/marianafpliotou

«Δεν είχα ξαναπάει στην Αστυπάλαια. Είχα ακούσει όμως τα καλύτερα από πολύ κόσμο που εμπιστεύομαι κι έτσι όταν ήρθε η πρόταση από την Μαρία Καμπούρη ( μέσω της κοινής μας φίλης Μαριέτας Φαφούτη που θα την ευγνωμονώ αιωνίως γι αυτό) να την επισκεφτώ , έκανα τα αδύνατα δυνατά για να μη χάσω την ευκαιρία.

Μαζί λοιπόν με την αγαπημένη μου Μαρία Ναυπλιώτου, περάσαμε έξι μέρες σ αυτό το ευλογημένο ενεργειακό νησί, που τα έχει όλα!!Μαγικές παραλίες για όλα τα γούστα, υπέροχα καταλύματα και εστιατόρια που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, λογικότατες τιμές στα πάντα και κυρίως, συγκλονιστικούς, φιλόξενους και ζεστούς ανθρώπους.» έγραψε μεταξύ άλλων σε ποστ της η Ζέτα Δούκα στέλνοντας παράλληλα ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις φίλες της αλλά και στους ανθρώπους του νησιού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeta Douka (@zetadouka)

Η Μαρία Ναυπλιώτου από πλευράς της έγραψε τα εξής:

Γύρω στα τέλη Μαίου η φίλη μου Ζέτα Δούκα, μου ανακοίνωσε ότι θα πηγαίναμε στην Αστυπάλαια! Πριν πολλά χρόνια είχα επισκεφτεί αυτό το πανέμορφο νησί, αλλά η φετινή εμπειρία ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Εκτός από την γαλήνια, θετική ατμόσφαιρα και την ομορφιά αυτού του νησιού, υπήρχε αυτή τη φορά και ένα ακόμη πιο σημαντικός παράγοντας. Οι άνθρωποι της Αστυπάλαιας, σε υποδέχονται με μία μεγάλη αγκαλιά. Η φιλοξενία τους, υπακούει στους όρους μίας άλλης εποχής, όταν δεν υπήρχε τίποτα πιο ιερό από τον επισκέπτη! Με ανοιχτά σπίτια, φροντίδα, χιούμορ, ζεστασιά!

Η μόνη τους έγνοια είναι να σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι, για να ξεκουραστείς και να νιώσεις οικεία. Τα καταλύματα, τα εστιατόρια, οι υπηρεσίες κάθε είδους, αποπνέουν υψηλή αισθητική, αρχοντιά και ευγένεια. Μαζί με όλα αυτά, δένονται μαζί σου και σε κάνουν και σένα, να δημιουργείς δεσμούς και φεύγοντας, ξέρεις ότι έχεις κάνει καινούριους φίλους.

Στις εποχές που ζούμε, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το νησί είναι covid-free, 80% των κατοίκων είναι εμβολιασμένοι. @mkamp @chrysalisboutiquehotel μας σκλάβωσες με την φιλοξενία, @astypalea.yachting grandioso capitano σ’ ευχαριστούμε για την κρουαζιέρα, @ilias_angelidis το αυτοκίνητο σου μας οδήγησε στις μαγευτικές παραλίες @vivamareshop δεν θα αποχωριστούμε τα κοχύλια σου @apanemia_astypalaia @agonigrammi οι γεύσεις σας μας λείπουν ήδη. Σας ευχαριστούμε όλους για την εβδομάδα που περάσαμε κοντά σας και πολύ σύντομα ευχόμαστε να είμαστε πάλι όλοι μαζί!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ