Vintage pic: Το αλλιώτικο αυτόγραφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη - όταν υπέγραφε χαρτονόμισμα των 1000 δραχμών, για χάρη θαυμαστή της

Απολάμβανε λίγες στιγμές χαλάρωσης σε παραλιακή ταβέρνα

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν χαλούσε ποτέ χατήρι στους θαυμαστές της που όταν την έβλεπαν κάπου έξω έσπευδαν να της ζητήσουν αυτόγραφο.

Η Έλενα Μακρή στην σελίδα της στο Instagram elenasdiary_blog, δημοσίευσε μια vintage φωτογραφία της θρυλικής ηθοποιού στην οποία την βλέπουμε σε κάποια παραθαλάσσιο ταβερνάκι να υπογράφει πάνω σε ένα χαρτονόμισμα των 100ο δραχμών, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή.

Σύμφωνα με το ποστ η ιστορία έχει ως εξής:

«Ένα αλλιώτικο αυτόγραφο: Όπως έγραφε ο «Ταχυδρόμος» που είχε δημοσιεύσει την σπάνια φωτογραφία ένα από τα πρώτα καλοκαίρια της δεκαετίας του 80, η Αλίκη Βουγιουκλάκη απολάμβανε λίγες στιγμές χαλάρωσης σε παραλιακή ταβέρνα, όταν η παρουσία της έγινε αντιληπτή από ένθερμο θαυμαστή της, που ζητούσε επίμονα από την ηθοποιό αυτόγραφο.

Καθώς δεν υπήρχε κάτι καταλληλότερο ζήτησε από την Αλίκη να υπογράψει πάνω σε ένα χαρτονόμισμα των χιλίων δραχμών. Όπως ανέφερε το περιοδικό, η Αλίκη Βουγιουκλάκη σπάνια χαλούσε χατήρι στους fan της, το ύφος της όμως ενώ υπέγραφε το χιλιάρικο- σημαντικό ποσό για την εποχή- υποδήλωνε τις σκέψεις της».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ