Ταινία στο Hollywood η εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος: Η αυτοκτονία του συζύγου της που φερόταν ως δολοφόνος, η απιστία και το δράμα με τα 5 παιδιά (βίντεο)

Μια υπόθεση που συγκλονίζει τον πλανήτη

Μια ταινία (Gone Mum) για την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος αναμένεται να προβληθεί αυτό το Σάββατο 6 Ιουνίου μέσα από το Lifetime με ηθοποιούς τον Γουόρεν Κρίστι και την Άναμπεθ Γκις.

Το αφιέρωμα που έρχεται δύο χρόνια μετά την εξαφάνισή της Ντούλος θα ξεκινά το βράδυ μετά την επιστροφή του ζευγαριού από την κηδεία του πατέρα της και την λογομαχία που είχαν πάνω στην οποία αποκαλύφθηκε και ότι ο σύζυγός της Φώτης Ντούλος είχε ερωμένη.

Η ταινία εξιστορεί τη σχέση του ζευγαριού μέσα από τα μάτια μιας φίλης. Ξεκινά από τη γνωριμία τους το 2003 έως την αυτοκτονία του Φώτη Ντούλου τον Ιανουάριο του 2020.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lifetime TV (@lifetimetv)

 

«Δυστυχώς, είναι μία κοινή ιστορία ενδοοικογενειακής βίας και του τι συμβαίνει ανάμεσα στους ανθρώπους όταν είναι πίσω από κλειστές πόρτες. Κάποιες φορές η ζωή ενός ανθρώπου μοιάζει εκπληκτική στο χαρτί αλλά δεν ξέρεις τι πραγματικά συμβαίνει. Η ελπίδα μου είναι να ταυτιστούν οι άνθρωποι και να αρχίσουν να μιλούν» είπε ο Κρίστι για την ταινία.

 Η αυτοκτονία του συζύγου της Τζένιφερ Ντούλος η απιστία και το δράμα με τα 5 παιδιά 

Ο γάμος του Φώτη Ντούλου με την Τζένιφερ έγινε το καλοκαίρι του 2004 στο Μανχάταν και χαρακτηρίστηκε «ονειρικός», με το άρωμα της παλιάς αριστοκρατικής Νέας Υόρκης. Δεν χρειάστηκε να περάσουν περισσότερα από 15 χρόνια και το όνειρο μετατράπηκε σε μια εφιαλτική ιστορία, οι νοσηρές λεπτομέρειες της οποίας καταναλώνονται με μανία από την κοινή γνώμη σε όλο τον κόσμο.

Η υπόθεση δολοφονίας της συζύγου του Φώτη Ντούλος -  Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος από τον ίδιο είχε συγκλονίσει όλο τον πλανήτη. Η εν διαστάσει σύζυγός του είχε εξαφανιστεί με μυστήριο τρόπο πέρυσι τον Μάιο κατά την μεταφορά των 5 παιδιών τους στο σχολείο.

 

 

Ύστερα από την συγκέντρωση έμμεσων αποδείξεων και βίντεο που έδειχναν τον Ντούλος να πετάει στους σκουπιδοτενεκέδες αντικείμενα που ταυτοποιήθηκαν με το αίμα της συζύγου του, ασκήθηκαν διώξεις ως προς τον ίδιο με τις κατηγορίες της απαγωγής και της δολοφονίας της Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τζένιφερ Φάρμπερ-Ντούλος το 2017 μετά την αίτηση διαζυγίου της είχε καταθέσει στην αστυνομία ότι φοβόταν για την ζωή της. 

Τα ίχνη της Τζένιφερ αγνοούνται από τον Μάιο του 2019, ενώ ο Φώτης Ντούλος, ο οποίος κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της, αυτοκτόνησε αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριζε την αθωότητά του. Μαζί με τον ομογενή εκατομμυριούχο, συνελήφθη και η σύντροφός του, Michelle Troconis, με την κατηγορία του συνεργού. 

 

 

«Σε όσους κρίνουν γρήγορα ανθρώπους που δεν γνωρίζουν, επιτρέψτε μου να το πω αυτό: είναι εύκολο να κρίνει κανείς άλλους. Εγώ προσωπικά δεν ξέρω αν ο Φώτης Ντούλος ήταν ικανός να κάνει αυτά που η αστυνομία και οι εισαγγελείς τον κατηγόρησαν», είχε πει. «Αλλά με όσα έχω μάθει τον τελευταίο χρόνο, νομίζω ότι ήταν λάθος μου που τον εμπιστευόμουν».

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που άκουσα για την εξαφάνιση της Τζένιφερ Ντούλος», είχε πει η Troconis το 2020 μέσα από την φυλακή. «Ως μητέρα, λυπάμαι για την απώλεια που υπέστησαν αυτά τα πέντε παιδιά», είχε προσθέσει.

Ο διευθυντής του σχολείου στο οποίο πήγαιναν τα 5 παιδιά του Φώτη Ντούλου και της Τζένιφερ Ντούλου είχε δώσει συνέντευξη στο Hearst Connecticut Media.

Ο κύριος Κούπερ περιέγραψε την Τζένιφερ, ως μια γυναίκα πολύ αφοσιωμένη στα παιδιά της που έδειχνε πάντα χαρούμενη και είχε χιούμορ. Ο διευθυντής του New Canaan Country School προσθεσε ότι «κανένας μας δε θυμάται ακριβώς τι ώρα έφτασε και έφυγε την 8η Μαΐου 2019 για να αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο, αφού υπήρχαν αλλά 400 περίπου αυτοκίνητα με γονείς».

Ο Aaron Cooper θυμάται ότι καθώς οδηγούσε προς την βόρεια Καρολίνα για να γιορτάσει τα 90α γενέθλια της γιαγιάς του, έλαβε μια σειρά από μηνύματα μετά οποία τον πληροφορούσαν ότι εξαφανίστηκε η Τζένιφερ Ντούλος. «Συνεργαστήκαμε πολύ στενα με τους ντεντέκτιβ για να δώσουμε όποια πληροφορία γνωρίζαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

Αυτό που κάνουμε εδώ και ένα χρόνο είναι να στηρίζουμε οι καθηγητές και εγώ ψυχολογικά τα παιδιά και να τα επισκεπτόμαστε στο σπίτι της γιαγιάς τους με την οποία ζουν από τότε, ώστε να αισθάνονται οικεία και ένα είδος συνεχείας της ρουτίνας

Ο κύριος Κούπερ πρόσθεσε ότι το σχολείο έδωσε στα παιδιά την δυνατότητα να συνεχίσουν τα μαθήματα από το σπίτι της γιαγιάς τους. Η γιαγιά τους, Γκλόρια Φέρμπερ, έχει υποβάλει αίτηση για να αναλάβει την μόνιμη επιμέλεια τους. «Τα παιδιά είναι δυνατά και φέρονται σαν ενήλικες. Είναι απίστευτο», κατέληξε ο διευθυντής του σχολείου του και θα θέλαμε ο κόσμος να ξέρει ότι «δεν θα ξεχάσουμε την Τζένιφερ, ούτε και τα παιδιά της».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ