Ο Νίκος Αλιάγας γιορτάζει τα 20 χρόνια του TV show του Star Academy - Οι vintage φωτό με Beyoncé και Rihanna

«8 σεζόν καθαρής τρέλας… εντάσεων και πάθους»

Τα 20 χρόνια του show του Star Academy γιορτάζει ο Νίκος Αλιάγας που μοιράστηκε στο Instagram μερικές vintage φωτογραφίες με διάσημα ονόματα της μουσικής, όπως η Beyonce και η Rihanna.

Ο γοητευτικός, χαρισματικός Μεσολογγίτης (γεννήθηκε στη Γαλλία αλλά κατάγεται από τη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας από την πλευρά του πατέρα του και από το Μεσολόγγι από την πλευρά της μητέρας του) είναι ένας από τους γνωστότερους παρουσιαστές της Γαλλίας και έχει γίνει οικοδεσπότης σε μερικά από τα διασημότερα shows.

Instagram/ nikosaliagas

Instagram/ nikosaliagas

Μέσα στα χρόνια λοιπόν έχει γνωρίσει μεγάλα ονόματα της τέχνης και λαμπερούς celebrities! Έχει διαγράψει σημαντική πορεία στη γαλλική τηλεόραση με την παρουσίαση του γαλλικού ριάλιτι Star Academy, το οποίο σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ κατά καιρούς συνεργαστεί με διάφορους τηλεοπτικούς σταθμούς στην Ελλάδα. Επίσης έχει τιμηθεί με σημαντικά βραβεία και στις δύο χώρες.

Instagram/ nikosaliagas

Με αφορμή λοιπόν την συμπλήρωση 20 χρόνων του αγαπημένου show των Γάλλων ο Νίκος Αλιάγας δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες του με διάφορους celebrities που έχουν περάσει ανά τα χρόνια από το πλατό του ριάλιτι.

Instagram/ nikosaliagas

«Σας μιλάω για μια εποχή που εκατομμύρια τηλεθεατές έβλεπαν το show το βράδυ του Σαββάτου. 8 σεζόν καθαρής τρέλας… εντάσεων και πάθους. Σκέφτομαι τους μαθητές, τους δασκάλους, τους μουσικούς, τους χορευτές, εκατοντάδες τεχνικούς που έφεραν το πρόγραμμα αυτό στη ζωή… 

Έμαθα για την ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής μου που τελικά αποδείχθηκε το σχολείο μου. Ήταν η μακροβιότερη εκπομπή στην τηλεόραση και οι γνωστότεροι Γάλλοι και διεθνείς καλλιτέχνες μας εμπιστεύονταν κάθε εβδομάδα. 

Instagram/ nikosaliagas

Instagram/ nikosaliagas

Σκέφτομαι εκείνους που έγραψαν την ιστορία αυτού του προγράμματος, το οποίο είναι ακόμα εδώ και επίσης σκέφτομαι εκείνους που απουσιάζουν, εκείνους που δεν είναι πια εδώ αλλά που παραμένουν στην καρδιά μας…. 

Κρατάω μόνο τη χαρά αυτής της νεολαίας, τόσο εύθραυστη όσο και φλογερή, μια νεολαία που μεγάλωσε μαζί σας, χωρίς φίλτρα και χωρίς κακία…. Αυτά τα είκοσι χρόνια έχουν περάσει τόσο γρήγορα όσο ένα όνειρο, μας λένε τόσα πολλά για το πόσο γρήγορα περνάνε τα νιάτα, τα όνειρα, η ζωή.

Πρέπει να ζήσεις και να μην περιμένεις τίποτα για αντάλλαγμα εκτός από τη χαρά του ότι προσπάθησες με ειλικρίνεια» έγραψε μεταξύ άλλων στο ποστ του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ